Un Cant a la Vida, un tros de mi.

Un cant a la Vida. Et recomano escoltar aquest PoDcAsT amb auriculars millor, perquè puguis endinsar-t’hi més endins. És com una meditació d’uns minuts a través d’un cant espontani i improvisat, assegut el banc de llevant de casa tot observant la natura dins una nit especial.

Gravat ahir, dia 27 de febrer, lluna plena que va treure el cap tot sortint darrere la muntanya i després entre els núvols. El primer tros em sentiràs cantant, no és la intenció si canto bé o no, ni el que dic ni faig, la intenció és que et deixis endur pel so i després t’explico amb la resta d’àudio, el sentit i perquè ho faig servir amb l’acompanyament.

Et comparteixo una manera de fer i mirar el món que comença per tu, amb anècdotes viscudes que sé que et poden donar aire i aprendre, tot practicant, formes diferents de relacionar-te amb tu, i el món.

D’això es tracta, eines per tu, perquè tu solet i soleta puguis transformar el que no et deixa viure amb més calma i alegria interna aquesta vida.

Abraçada i seguim que fa baixada!!

Content que hi siguis!

Oriol

PD: I recorda, tenim obertes les inscripcions al curs “L’Hora del Despertador on-line” on precisament practicarem tot el necessari perquè puguis entendre tot allò que et cal per fer canvis en tu! És l’únic que necessites per canviar alguna cosa a fora.

CLICA AQUÍ per més info.