Un dia a la natura i les Barraques. Caminades terapèutiques

Aquesta proposta d’un dia de durada, combina tot el que fem a Diàlegs amb el Bosc, però incoroporant més espais de conversa entre les persones sobre el que anirà sorgint. Aquests espais t’ajudaran a aprofundir encara més en la mirada d’aquesta psicologia conscient que ajuda a alliberar-se d’estar-hi enganxat/da i identificat/da d’allò aprés que encara condiciona les nostres vides de forma inconscient.

Tot un dia a les Barraques i el bosc, caminant, fent cercles i aprenent eines simples d’aplicar, practicant aquesta meditació en moviment, fent silencis, contemplant

Pròxims esdeveniments

De moment no hi ha esdeveniments

Un dia a la Natura i les Barraques

La proposta des de “Tornar a Casa”, és ben senzilla, fer una estada dins el bosc, en la que anirem conversant i fent silencis; realitzant propostes simples que ens ajudaran a veure i experimentar l’Amor, que aflora en un mateix i mateixa quan deixem d’identificar-nos amb la ment, els pensaments i les emocions que les segueixen.

Enmig del boscaprendrem com la ment, els pensaments i les emocions que la segueixen, tenyeixen literalment la nostra vivència davant tot allò que fem a la vida, amb la insatisfacció i frustració molt sovint com a resultat.

Principalment, el que vull que t’enduguis tornant és l’experiència de poder entendre que vol dir viure al present i el perquè no hi podem viure encara. No estar vivint des del present és la font del patiment o insatisfacció a la vida.

Practicarem el com ser observador/a d’aquesta ment, emoció i cos que ens fa humans, des d’aquest Ésser que som, amb eines per aprendre de forma senzilla a domar la ment. Quin millor lloc que al bosc endreçat i cuidat per persones en silenci perquè puguis viure’n la bellesa!

  • Persones a partir de 16 anys.
  • Persones que vulguin explorar-se des d’aquesta mirada respectuosa que ofereix la psicologia conscient sense necessitat de fer teràpia però si tenir eines simples per poder aplicar-les després.
  • Persones que no tinguin dificultat per caminar pel bosc i pujar petits marges, asseure’s al terra.

Aprendrem a identificar les arrels del patimentsense necessitat de creure res, ni discursos massa teòrics, sinó des del sentit comú i la simplicitat.  

El patiment és un dolor d’un passat, amb més o menys intensitat, que no hem sabut com gestionar perquè sovint ni en sabem l’origen; quan no s’atén, l’apatia amb la vida n’és un símptoma ben evident, com també la “malaltia“, en casos més extrems.

Aprendrem eines que ens serviran per començar a canviar coses en nosaltres que revertiran directament amb l’exterior de forma simple i lògica.

Cadascú es portarà el dinar, roba i calçat còmode, un barret pel sol, i res més!
Apunta’t al link de l’esdeveniment i acabaràs de trobar la informació necessària.

L’energia que aportaràs per tot el dia serà de 50€.

Malauradament, aquesta proposta no és l’adequada per persones amb mobilitat reduïda i/o que tinguin dificultats per desplaçar-se o caminar pel bosc i amb terrenys poc regulars i/o que tinguin problemes per ajupir-se o aixecar-se des del terra.

Tampoc aquesta proposta és adequada per persones que no puguin sostenir-se emocionalement o mentalment a si mateixes des del seu moment i/o procés terapèutic que puguin estar vivint.

IMPORTANT: És quan hauràs fet el pagament que tindràs reservada la plaça

Nota: Aquest recés és una part del treball professional que faig com a psicòleg clínic, d’acompanyament terapèutic, des de la psicologia conscient a persones, utilitzant els espais de l’Associació sense ànim de lucre Irehom.

Així i tot, no dubtis a demanar qualsevol aclariment necessari o alguna cosa que no se m’hagi acudit o si no he pogut ser suficientment clar amb el que t’he explicat. Gràcies!

Què n’han dit?

Moments...