“I si el virus fos la cura?”: Converses terapèutiques.

 “I si el virus fos la cura?”, la primera trobada virtual de Converses Terapèutiques. Aquí et deixo la gravació, només l’àudio, de la trobada que vam tenir via internet. Va costar arrencar però…. fiuuuuu!!

Quina cura podria ser el virus? Què podria curar?

Al vídeo t’ho explico directament, però el resum és: Podria curar la inconsciència que ens envolta, la què vivim, i que podem veure perfectament reflectit al món, que és el mirall, expressió externa macro de nosaltres, el què som a nivell micro. La crisi externa fa aflorar allò intern que cal revisar. Crisis com a revulsiu total, la cura de la nostra inconsciència.

Si no cerquem què és el que la crisi ha despertat dins nostre, difícilment podrem esperar que canviï res a fora. I dins el vídeo t’explico l’essència de la mirada simple que et proposo a través de la psicologia i la consciència perquè puguis tenir eines que t’ajudin a avançar en la teva vida i sobretot entendre perquè reaccionem a les coses externes.

La més important, estàs vivint a través de la ment i els seus filtres inconscients la vida, amb el resultat del patiment dins i fora teu, o, estàs vivint des del present, aquest ésser que observa aquest humà, ego, personalitat, història viscuda… Des d’aquesta segona posició, i a mesura que la vas practicant, va aflorant, mica en mica, la pau, el goig, i la llibertat, és a dir, l’Amor.

Bona escolta!! I agraït tot el que sigui compartir-te!

Seguim!!!

Oriol