L’Hora del Despertador on-line (introducció al curs)

Davant les circumstàncies que ens toca viure, fem-ho simple, oi?

L’Hora del Despertador on-line és un curs perquè tinguis simples eines per gestionar la teva vida de forma simple, clara i directa. Un mapa general farcit d’eines per no pedre’s en el concret.

Si tens ganes d’aprofitar aquests moments difícils a nivell social i personal que ens toca viure per extreure’n el millor suc, aquest és un curs per tu.

El despertador és el teu patiment, gran o petit davant allò que et toca viure. Si aprens a observar-lo sense que se t’endugui, podràs veure quin és el sentit, i amb el sentit, l’equilibri retorna, amb el temps necessari per cadascú i cadascuna.

Les crisis fan aflorar tot el que portem censurat més o menys inconscient dins, ens protegim de fet per no patir. Però ara, en aquests moments plens d’incertesa, a la majoria ens ha fet adonar de coses que hi ha dins que no ens acaben d’agradar pas massa.

Aquí et proposo un camí cap a tu per entendre i entendre’t des d’aquesta mirada de la psicologia i sobretot la consciència. Un viatge conjuntament amb altres persones que sense tenir-me massa necessitat,  volen fer canvis a les seves vides i no acaben de trobar com. Un grup que començarà i acabarà conjuntament.

La part més important d’aquest viatge que farem, és que entenguis i et facis teu a través de la pràctica, que hi ha dues maneres de viure aquest món, des del caparrot i tots els seus filtres, o des del present.  Sent conscient que hi ha uns pensaments i unes emocions a prop, però que ja no interfereixen amb la mirada. Aquí hi ha la vertadera llibertat, des d’aquesta mirada, que no se t’enduguin els pensaments ni les emocions, sinó que puguis estar present i conscient del que passa. I, amb les eines que aniràs aprenent, et serà més senzill saber que has de fer per extreure’n el millor benefici amb el mínim d’impacte.

L’Hora del Despertador on-line et proposa un viatge cap a tu, perquè descobreixis de forma simple, què és el que t’aparta de viure una vida des de la pau, el goig i la llibertat en les coses que estàs fent. Que entenguis que la teva vida comença a tenir sentit quan comprens que feia que no en tingués. I és molt simple, tot i que no tan fàcil, ni tampoc difícil, només cal practicar-ho, ja veuràs.

12 sessions amb un grup tancat de persones a través d’internet. Cada quinze dies per practicar el rebut. Des de la psicologia entendrem d’on venim, què és el que fa que visquem el que estiguem vivint, i, la consciència, entendre que vol dir viure al present, amb eines de com realitzar-ho. I, per una altra part, com sembrar de les millors maneres per tenir un futur millor.

Cada sessió aniré donant una part de teoria bàsica, molt bàsica i simple, aquí es tracta més de practicar el que aprendrem a casa i arreu. Teoria perquè puguis anar entenent i assimilant tot el mapa que tots i totes ens toca caminar, la vida que comença amb un pare i una mare que un dia van engendrar-te.

Parlarem de temes ben nuclears a cadascú, pare i mare, arbre genealògic, la masculinitat i la feminitat, el poder, la mort, la sexualitat, els dons que cadascú té, l’Amor únic i igual per tots i totes, l’infern, el cel, la por, el desig, l’inconscient, la presència, la consciència…

Important, parlarem sense entrar dins les històries personals directament, perquè en aquesta mirada no ens cal remenar els drames. Tots i totes, en el fons, tenim una ferida comuna, i, la forma més simple de veure aquesta ferida de l’infant, és veure el patiment que es pugui estar vivint dins i fora teu d’adult. I, gràcies al grup, veuràs que a tots i totes ens passa al mateix de fet, però cadascú/na ho ha après i viu a la seva manera, ni bo ni dolent, però si hi ha patiment, per poc o molt que sigui, hi ha coses a revisar.

Recorda, si no estàs vivint des de la pau, el goig i la llibertat, és simplement que encara t’estàs identificant amb el cap/pensaments i les emocions de forma inconscient.

Amb aquest trajecte aprendràs què fer per deixar-ho a un costat i començar a eixamplar la vivència d’aquest Present sense tantes interferències, i, sí, ja veuràs, aquí és Casa.

Tot això i molt més, és el que durant 12 sessions farem, un bon viatge!

Benvingut i benvinguda si et ressona!!

Oriol