Estades lliures de tres dies

Si el que cerques és un lloc de silenci, recolliment i natura sense necessitat de res més, tens l’oportunitat de fer estades on tu decidiràs què fer i com destinar el temps. Tindràs una Barraca amb el que necessites per recollir-t’hi.

Pròxims esdeveniments

De moment no hi ha esdeveniments

Estades individuals a les Barraques sense acompanyament

Espais de recolliment i interiorització perquè puguis estar més a prop de tu en un espai on la bellesa natural t’acompanyarà a viure-ho.

Persones que vulguin fer una estada de silenci, de desconnexió, d’introspecció, de dejuni, de treball personal, de contemplació, per estudiar

Persones que vulguin experimentar aquest viure en total contacte directa amb la natura des de la confortabilitat d’un espai condicionat com són les Barraques de vinya.

Persones a partir de 18 anys.

Ús de l’espai i una Barraca individual amb tot el que necessites per recollir-te.

Cadascuna té un vàter sec individual autogestionat.

Tots els àpats de l’estada.

L’aportació al projecte i Irehom, perquè pugui seguir avançant.

Tota aquesta informació també la trobaràs clicant a l’esdeveniment de la propera estada individual de tres dies.

Quan t’hagis apuntat, rebràs un mail amb dos documents que t’explicaran detalladament tot el  necessari per preparar-te per venir.

L’energia que aportaràs per l’estada de tres dies sense acompanyament, serà de 300€

Envia’m un missatge que vols participar-hi i quan hi hagi una plaça lliure dels recessos de cap de setmana, per ordre de llista aniré omplint les places.

Per altre cantó, si s’omple un grup de 8 persones per fer un cap de setmana d’estada lliure, també ho podrem organitzar.

Malauradament, aquesta proposta no és l’adequada per persones amb mobilitat reduïda i/o que tinguin dificultats per desplaçar-se o caminar pel bosc i per terrenys poc regulars i/o que tinguin problemes per ajupir-se o aixecar-se des del terra (Barraques i espai on menjarem).

Tampoc aquesta proposta és adequada per persones que no puguin sostenir-se emocionalement o mentalment a si mateixes des del seu moment i/o procés terapèutic.