Trobades de “Converses terapèutiques”

Mentres no es resolgui el tema de la Covid, es programaran trobades on-line a través de la plataforma Zoom.

Dues hores de conversar des d’aquesta mirada de la psicologia conscient. Adreçat a persones que vulguin conèixer que aporta aquesta mirada. És un espai que acompanyo mentres deixem que la conversa mateixa ens vagi guiant i conduint per diferents espais sempre des d’aquest aprendre que vol dir estar des de la presència i la consciència i veure que ens pot aportar la psicologia conscient a les nostres vides.

Pròxims esdeveniments

De moment no hi ha esdeveniments

Converses terapèutiques

Adaptant-nos al present que ens toca viure, aquestes trobades mensuals de Converses Terapèutiques seran virtuals. Quan t’apuntis rebràs com fer-ho. 

Ajudarà que qualsevol persona sigui on sigui pugui participar-hi sense sortir de casa ni desplaçar-se.

Quan es pugui, també es faran a Casasaies, seu del projecte Irehom, utilitzarem l’exterior, el bosc, així com alguna sala que hi ha al mateix lloc.

 • Tots tenim una història comuna, i tots i totes la vivim de forma completament particular. Si hi ha patiment, hi ha feina dins a fer, l’Amor no fa patir, sí hi pot haver dolor.
 • Conversarem i parlarem de la forma de gestionar la ment farcida de pensaments i com, la nostra infància, sense ser ni bona ni dolenta, condiciona literalment el que estem vivint de forma inconscient (el 90%!). Perquè fins als dotze hi havia una ment que simplement gravava el que experimentava amb els cinc sentits.
 • Prendre consciència que som nosaltres que participem en un 50% en les coses que fem, ens ajuda a poder-nos alliberar, a ser lliures literalment.
 • Obrir els ulls a aquesta consciència és adonar-nos que hi ha un infant dins amb tot el millor i pitjor que va aprendre, que s’esforça tant com sap a ser l’adult. Com els pares.
 • Converses per fer-te reflexionar, i terapèutiques, perquè, si tu ho decideixes, t’acompanyaran a fer canvis simples que són sovint els més poderosos.
 • I molt important! No t’has de creure res, només entendre-ho i posar-te a practicar. Ja saps, qui no camina no avança! ;))
 • Persones adultes, i pre-adultes, altrament anomenats adolescents, de més de 15 anys
 • Persones que, ja sigui la covid o sigui el que sigui, senten que estan en crisi, poc o molt, i tenen ganes d’anar més enllà del símptoma
 • Persones que tinguin ganes de conèixer una altra perspectiva referent a com gestionar les emocionsi els pensaments, i la vida
 • Persones que tot i no estan pas malament, no acaben de trobar sentit al seu viure
 • Persones que vulguin tenir eines simples per aplicar i practicar al seu dia-dia

Primer de tot, cal apuntar-te clicant a l’esdeveniment de converses terapèutiques. Allà mateix hi trobaràs una introducció a la temàtica que conversarem.

Seguidament t’ha d’arribar per mail la confirmació de la compra amb tots els detalls que necessitaràs pel dia de la trobada virtual.

L’energia que invertiràs en aquesta trobada serà de 10€ 

Moments

Què n’han dit?