L’Hora del Despertador online

Si vols multiplicar exponencialment el coneixement i l’aprenentatge, aquesta modalitat és la que més informació et proporcionarà gràcies a tot el que tu i els altres membres aportareu.

Pròxims esdeveniments

De moment no hi ha esdeveniments

L’Hora del Despertador online

Aquest treball d’acompanyament que et proposo està focalitzat a tu, i amb un grup de persones com tu, que començarem i acabarem junt i juntes.

Et donarè eines perquè puguis veure i integrar, una altra manera de gestionar les teves emocions i pensaments que apareixen quan et relaciones amb els altres i el món. Són el millor indicador que hi ha alguna cosa que ens cal atendre.

Si hi ha patiment, poques ganes de fer coses o massa desig de fer-les és simplement perquè hi ha alguna cosa que no va com hauria d’anar.

L’objectiu d’aquest curs és que entenguis clarament i simplement que darrere el patir hi ha allò que necessites per deixar-ho de fer. La causa, com seria el foc el que fa que hi hagi fum.

I quan comprens, comences a veure què és l’Amor el que hi ha precisament darrere aquest foc, era el fum qui no t’ho deixava viure fins ara. Aprendrem què cal fer perquè cada dia vagi aflorant més i més de dins teu, que és l’únic lloc que el trobaràs, tu, i tothom. 

És de fet, un entrenament a través de simples exercicis, a ser més coherent i responsabilitzar-se d’un mateix i mateixa, tot aprenent a viure d’una vegada des d’aquest adult i l’adult, tot entrenant la ment i domant les emocions que encara distorsionen la vida.

És simple, però ningú ha dit fàcil, com tampoc difícil, només s’ha de practicar quan saps de què va el joc.  Som-hi!

Benvingut i benvinguda si ho decideixes.

Oriol

Pd: Si vols llegir-ne més, aquí trobaràs un post amb més explicació sobre aquest curs.

Doncs sí, és el millor que podem fer vist les circumstàncies. Facilita molt les coses a qui està lluny o no pot destinar més temps. N’hi haurà també de presencial altra vegada, més endavant.       

De fet, quin millor moment per aquesta proposta, ara que ens ha tocat practicar parlar via internet i amb videocàmera, per tant, aprofitem-ho, oi?

Sens dubte perquè t’enduràs molt més aprenentatge que fer un treball individual amb tot el que neix de relacionar-nos i d’anar veient que el que l’altre explica, en el fons és molt semblant al que et passa. T’ajudarà a entendre encara més, el teu procés.

La por de fer-ho en grup és innat en tothom perquè ens costa encara mostrar-nos. Però aquesta por dura ben poc quan coneixes els i les altres persones, ni que sigui a través d’una pantalla. Et trobes com a casa quan veus que tots i totes tenim coses a gestionar, cadascú amb la seva història. 

L’objectiu és que un cop acabis el procés, hagis tingut prou temps per practicar i veure, gràcies als resultats, que la teva vida realment pot canviar del tot quan et poses a exercitar aquesta manera diferent de mirar i encarar les coses, gràcies als exercissis i les propostes que cada quinze dies anirem fent amb el grup.

Aprendre que tot comença i acaba en un mateix/a i que només depèn d’un mateix/a viure des d’un lloc o un altre aquesta vida. 
I amb el més important, obrir els ulls a la inconsciència que fins ara feia moure els fills de la teva vida, i què fer perquè cada vegada sigui menys.

Donem totes les eines necessàries perquè puguis gestionar la teva vida emocional i mental/pensaments, de la millor manera possible.

Sobretot farem un viatge per veure des de la simplicitat què és el que fa que aquest present que vivim estigui com està, i què canviar d’aquest present perquè vingui un futur molt més harmònic

Aprendràs a adonar-te quan estàs al present o estàs vivint el present des dels pensaments o les emocions que són fruit del teu passat inconscient que arrossegues sense saber-ho.

T’explicaré simples meditacions en moviment per practicar aquesta presència i consciència a casa i el teu viure.

No entrarem massa en explicar els problemes, no cal des d’aquesta mirada, sinó entendre perquè hi són, i, com solucionar-los transformant-los en autèntics aprenentatges quan assumim el 50% de responsabilitat davant el perquè passa.

I tot el que espontàniament ocorre en tota trobada grupal, moments únics, transformadors i irrepetibles que donen encara més valor al procés.

Que puguis viure des de l’Adult o Adulta que hi ha en tu, des del present conscient, responsable del 50% davant les coses que et passen, amb eines per saber afrontar el que toqui viure d’aquí en endavant, més enllà de l’infant que es queixava i apareixia moltes vegades. Amb la força que et farà deixar la por i el desig a un costat i poder veure aquest passat com el millor dels regals i el que t’ha ajudat a ser qui ets ara.

Fent el treball d’autoconeixement anirà apareixent de forma clara i simple, la calma i la llibertat, amb aquesta alegria interna que ni diem goig, perquè és dins des de néixer. En definitiva, les tres potes de l’Amor!

A través de la plataforma Zoom cada quinze dies, durant sis mesos. Suficients per aprendre el bàsic, tot practicant per veure’n els resultats. Per tant si no tens cobertura o internet difícil poder participar.
Quan t’apuntis a l’esdeveniment, rebràs tota la info de com fer-ho. 
Seran dotze sessions, cada quinze dies, en principi,  els divendres, de les 18:45 fins a les 21:30 (si el grup va millor alguna altra hora o dia ho parlarem).

Aquest grup terapèutic començarà quan hi hagi 12-15 persones. Apunta’t a l’enllaç de l’esdeveniment L’Hora del Despertador, on-line per reservar la teva plaça.

Quan estigui ple t’avisaré per començar!

L’energia que aportaràs per cada sessió serà de 40€, amb un total de 12 sessions. Sis mesos, 80€ al mes. (480€ pel procés sencer). 

L’última sessió la farem presencial durant tot un dia que passarem al bosc i les Barraques, practicant l’après i comentant el trajecte fet. 

Pots pagar-ho com vulguis des d’aquestes modalitats que t’ofereixo, amb una paga i senyal de 80€ inicial al fer la reserva:
– De cop
– Dues vegades
– Mensualment  mitjançant un rebut a través del banc.

El preu és per tot el curs, no es pot partir perquè és un viatge que començarem i acabarem junts.

Gràcies i feliç si sents de posar-t’hi, t’ho ben asseguro, no et deixarà indiferent!

Si no et pots sostenir…r

Si estàs dins un procés on les emocions i el caos mental se t’endú, o, si estàs molt enganxat/da al patiment, millor que vinguis o facis altres plantejaments que també et proposo. 

Així i tot, tu decideixes, aquí aprendràs a sostenir-te, a ocupar el paper d’adult/a, perquè això és el que aprendrem, tot i que seràs tu qui s’hi haurà de posar, i no és tan difícil quan saps com i sobretot deixem papers apresos a un costat!

Si no estàs disposat o disposada a deixar de culpar-te, al qui tens al costat, al món o els altres. Tots i totes hem de poder assumir el 50% de responsabilitat en les accions.

La mirada de la Psicologia Conscient és molt simple, no entrem a explicar els drames més de cinc minuts perquè només cal entendre, des de la posició de l’adult i adulta, si darrere tot el que va passar a la nostra infància, abans que la pubertat truqués a la porta, hi havia o no Amor. La intensitat del desamor només serà la intensitat que després viurem el símptoma. Però la ferida és igual a tots i totes. Per tant, deixarem només començar els papers de víctima i botxí davant què ens passa, absolutament necessari si vols connectar amb l’Amor que ja ets..

Dins el nostre inconscient encara hi ha el que un nen o una nena van aprendre i encara es queixen, normalment des d’aquí neixen les justificacions per no avançar. L’adulta i l’adult haurà d’ocupar el lloc, si no més difícil el teu procés.

Si ets una persona que ve a cercar una pastilla per tots els mals, et frustraràs segur. Si esperes solucions màgiques encara més. Aquí aprendrem practicant, a ser lliures d’allò intern i extern que fins ara ens empenyien sense saber-ho cap al patiment. Passarem de tenir problemes a celebrar els aprenentatges.

I sí, tot i que hauràs de prioritzar aquest treball, no hauràs de deixar de fer res del que facis, ho incorpores al teu dia-dia.

Què n’han dit?