Xerrades, cursos i tallers externs

Vinc i venim on tu estiguis i calgui, preparem la trobada o el curs com millor et pugui anar perquè totes les persones en puguin extreure el millor profit de tot el que faran i participaran!

Més enllà del lloc on faig totes aquestes propostes, també he anat participant i fent diferents cursos i xerrades des d‘altres formats però amb un mateix fons, la Psicologia Conscient i tot el que pot aportar a les persones.

Fomentar el diàleg i sobretot la mirada honesta amb un mateix i mateixa sense que els judicis emmascarin aquest encontre, entenent que igual que nosaltres, cadascú fa el millor que pot i sap davant el que li toca viure. 

Entendre perquè hi ha i poden servir els conflictes entre col·lectius, grups, grups de persones per avançar conjuntament en una mirada més respectuosa i constructiva ajudant que el món personal no interfereixi al conjunt.

Som navegants d’aquest mar infinit d’experiències, i cadascú, amb la seva taula de surfejar, navega de les millors maneres sense deixar d’aprendre tot practicant.

Sobretot a plantejar-nos coses diferents referent a com abordar aquest món emocional i mental que tots i totes tenim dins.

Entendre les causes dels malestars, desídies i patiments que la majoria ens toca viure en menys o més intensitat.

Aprendre eines que ens ajudaran des del primer minut a començar a canviar petits espais en nosaltres per anar aprenent com transformar els grans.

Desdramatitzar els drames de la vida per veure-hi la cara oposada que és l’aprenentatge que ens pot oferir d’una forma simple, clara i directa.

I, sobretot, un compartir entre persones que cerquen semblants respostes a inquietuds comunes!! Tots i totes som diferents per fora, però iguals per dins, venim del mateix lloc.

  • Persones a partir de 9 anys. Tot i que cada proposta podrà anar encarada a grups d’edat concreta, com l’exemple que trobaràs de xerrades a adolescents i pares.
  • Persones que vulguin explorar-se des d’aquesta mirada respectuosa que ofereix la Psicologia Conscient sense necessitat de fer teràpia però si tenir eines simples per poder aplicar-les després a casa.
  • Col·lectius, empreses, equips directius, esport, associacions… Quan estem presents i conscients fent el que fem i passa, ajuda, conjuntament amb altres eines, a fer molt més fluid el fet de crear i compartir un projecte entre les persones. Això farà que el resultat de la feina a fer conjuntament sigui molt més productiva, amb una satisfacció general de participar cadascú a l’espai que ocupa.

    Aprendre a cooperar on sempre tots/es en surten beneficiats i diluir el fet de competir, on sempre un o altre en surt perjudicat.

El lloc on es pugui realitzar i si el moment de l’any ho permet, preferiblement a la natura. És un regal estar al medi natural per parlar de què parlarem.

Si el temps no ho permet, qualsevol sala que estigui lliure de sorolls externs i sobretot que sigui confortable, podent seure en coixins, estirats, a terra… Com més a casa ens sentim millor perquè d’això va Tornar a Casa!

El preu total serà la suma de les hores que estipulem que ha de durar la xerrada, curs  o taller, sumant l’estona que calgui per fer el trajecte per arribar al lloc i tornar després.

Preu per hora destinada 70€.

Si vols proposar una xerrada d’algun tema relacionat amb les persones, les emocions i pensaments, des de  la psicologia conscient o vols organitzar un curs o taller, contacta amb mi i parlem de quin tema i quina forma ens organitzem.

info@tornaracasa.com
646 138 029

Un exemple:

Trobades amb adolescents, pre-adults i pares

Un format autèntic perquè expliquem a uns i altres el que passa durant aquesta etapa fins ara tan conflictiva que tots i totes hem passat quan ha sigut el moment.

Moments