Xerrades, cursos i tallers externs

Vinc i venim on tu estiguis i calgui, preparem la trobada o el curs com millor et pugui anar perquè totes les persones en puguin extreure el millor profit de tot el que faran i participaran!

Més enllà del lloc on faig totes aquestes propostes, també he anat participant i fent diferents cursos i xerrades des d‘altres formats però amb un mateix fons, la Psicologia Conscient i tot el que pot aportar a les persones.

Fomentar el diàleg i sobretot la mirada honesta amb un mateix i mateixa sense que els judicis emmascarin aquest encontre, entenent que igual que nosaltres, cadascú fa el millor que pot i sap davant el que li toca viure. 

Entendre perquè hi ha i poden servir els conflictes entre col·lectius, grups, grups de persones per avançar conjuntament en una mirada més respectuosa i constructiva ajudant que el món personal no interfereixi al conjunt.

Som navegants d’aquest mar infinit d’experiències, i cadascú, amb la seva taula de surfejar, navega de les millors maneres sense deixar d’aprendre tot practicant.

Sobretot a plantejar-nos coses diferents referent a com abordar aquest món emocional i mental que tots i totes tenim dins.

Entendre les causes dels malestars, desídies i patiments que la majoria ens toca viure en menys o més intensitat.

Aprendre eines que ens ajudaran des del primer minut a començar a canviar petits espais en nosaltres per anar aprenent com transformar els grans.

Desdramatitzar els drames de la vida per veure-hi la cara oposada que és l’aprenentatge que ens pot oferir d’una forma simple, clara i directa.

I, sobretot, un compartir entre persones que cerquen semblants respostes a inquietuds comunes!! Tots i totes som diferents per fora, però iguals per dins, venim del mateix lloc.

  • Persones a partir de 9 anys. Tot i que cada proposta podrà anar encarada a grups d’edat concreta, com l’exemple que trobaràs de xerrades a adolescents i pares.
  • Persones que vulguin explorar-se des d’aquesta mirada respectuosa que ofereix la Psicologia Conscient sense necessitat de fer teràpia però si tenir eines simples per poder aplicar-les després a casa.
  • Col·lectius, empreses, equips directius, esport, associacions… Quan estem presents i conscients fent el que fem i passa, ajuda, conjuntament amb altres eines, a fer molt més fluid el fet de crear i compartir un projecte entre les persones. Això farà que el resultat de la feina a fer conjuntament sigui molt més productiva, amb una satisfacció general de participar cadascú a l’espai que ocupa.

    Aprendre a cooperar on sempre tots/es en surten beneficiats i diluir el fet de competir, on sempre un o altre en surt perjudicat.

El lloc on es pugui realitzar i si el moment de l’any ho permet, preferiblement a la natura. És un regal estar al medi natural per parlar de què parlarem.

Si el temps no ho permet, qualsevol sala que estigui lliure de sorolls externs i sobretot que sigui confortable, podent seure en coixins, estirats, a terra… Com més a casa ens sentim millor perquè d’això va Tornar a Casa!

El preu total serà la suma de les hores que estipulem que ha de durar la xerrada, curs  o taller, sumant l’estona que calgui per fer el trajecte per arribar al lloc i tornar després.

Preu per hora destinada 70€.

Si vols proposar una xerrada d’algun tema relacionat amb les persones, les emocions i pensaments, des de  la psicologia conscient o vols organitzar un curs o taller, contacta amb mi i parlem de quin tema i quina forma ens organitzem.

info@tornaracasa.com
646 138 029

Un exemple:

Trobades amb adolescents, pre-adults i pares

Un format autèntic perquè expliquem a uns i altres el que passa durant aquesta etapa fins ara tan conflictiva que tots i totes hem passat quan ha sigut el moment.

Ens ho mirem des d’entendre què és el que l’adolescent experimenta en aquesta etapa i sobretot que és el que hi ha darrere, de forma inconscient que condiciona el que s’està vivint. Però sobretot entendrem que és en realitat un preadult el que està vivint aquesta etapa cercant des d’allò que ha viscut a la infància, la seva identitat.

Fem una trobada directament amb tots els adolescents i després una trobada amb tots els pares i mares, per parar en cada grup de les coses més importants que passen a uns i altres, com també donar simples eines per fer més senzilla la convivència.

Grups infants, adolescents de 10-11 anys

És a dir, nens i nenes que estan a les portes de la pubertat però encara no l’han començat a viure o estan encara en els primers estadis, l’infant encara està mirant el món amb els ulls dels pares majoritàriament.

Se’ls explicarà de forma simple el que els tocarà viure d’aquí poc quan la pubertat els trucarà a la porta i començaran a experimentar canvis corporals, també emocionals i mentals trobant-se amb situacions que ells mateixos/es hauran de gestionar. Donarem simples eines perquè quan s’hi trobin puguin fer-les servir, la més important, ser coherent i saber posar i posar-se límits.

Grup de pre-adults de 16-18 anys o més

A aquestes edats, el pre-adult/a (adolescent) ja ha caminat uns bons anys dins aquest període, trobant-se ja moltes situacions, unes agradables i altres no tant. Podrem parlar des de l’experiència del que han experimentat.

Parlarem junts i juntes de poder trobar sentit a les coses que ja s’han anat trobant i sobretot se’ls donarà eines simples per tal que pugui funcionar d’una manera molt més lliure i no a través de creences limitants que només els portaran al patiment tard o d’hora.

Grup de pares i mares dels infants i/o adolescents, o les diferents tipologies d’acompanyants

Per poder entendre encara millor l’etapa de la pre-adultesa, molt sovint ens ajuda i molt, pensar amb la nostra.

Reviuen molt sovint sense adonar-se la pròpia adolescència a través del que els fills i filles estan passant. Com la van viure i com van ser “tractats” en aquells moments, condicionarà ara l’acompanyament.

Parlarem de dues maneres molt simples i concretes d’acompanyar als fills i filles: Des de la presència en el que fem i la consciència de com i perquè ho fem des de la posició de l’home o la dona que fa també de pare o mare; O també podem acompanyar des de només el pare o la mare, és a dir, l’etiqueta que ens marca com ens hem de comportar amb els nostres fills i filles, perquè toca pel que sigui extern a nosaltres.

Moments