Tres dies d’autoconeixament a les Barraques

Des d’aquesta proposta fem un salt de temps que ens permet anar més profund amb el treball d’auto coneixement a través de la psicologia conscient i la natura.

Tres dies on un grup de vuit persones anirem fent les propostes que proporcionaré. Cada persona tindrà una Barraca per trobar el recolliment i el contacte íntim amb la natura, sabent que al voltant hi ha els altres participants ben aprop peró que no es veuen perquè els propi bosc fa de pantalla visual.

Pròxims esdeveniments

De moment no hi ha esdeveniments

Tres dies a la natura i les Barraques

Recés amb acompanyament de tres dies, amb propostes grupals simples que t’aportaran una “caixa” plena d’eines perquè puguis aplicar-les quan acabis el procés.

Enmig del bosc, aprendrem com la ment, els pensaments i les emocions que la segueixen, tenyeixen literalment les nostres vivències davant tot allò que fem a la vida, amb la insatisfacció i frustració molt sovint com a resultat.

Principalment, el que vull que t’enduguis tornant és l’experiència de poder entendre que vol dir viure al present i el perquè no hi podem viure encara

No estar vivint des del present és la font del patiment o insatisfacció a la vida.

Practicarem el com ser observador/a d’aquesta ment, emoció i cos que ens fa humans, des d’aquest Ésser que som. Amb eines per aprendre de forma senzilla a domar la ment

Quin millor lloc que al bosc endreçat i cuidat per persones practicant en silenci una meditació en moviment perquè puguis viure’n la bellesa?

Convinarem les meditacions en moviment i altres propostes com els cercles de conversa més llargs que permeten anar aprofundint en el que s’esdevingui, espais de silenci i contemplació de la natura, i sobretot, aprendre a deixar-se portar pel present atenent i gestionant el que pugui esdevenir, sempre és una sorpresa agradable el que succeeix.

Seran tres dies amb el meu acompanyament, sense sortir del bosc i sense distraccions innecessaris com el móbil que t’ajudaran a entendre de forma senzilla i simple les dues formes més clares que pots viure, des del caparrot, o fora d’ell. Aprendre on neix el patiment i entendre quina funció té en nosaltres, ajudarà que pugui anar desapareixent, cadascun amb el seu ritme.

Tres dies alimentats/des per una cuina amb productes de proximitat i ecològics sempre que es pugui, sentint realment que som cuidats/des per dins i per fora!

Persones a partir 18 anys, tot i que també farem recessos per adolescents quan hi hagi grup.

Persones que tinguin ganes de trobar respostes simples d’entendre a través de la psicologia conscient d’aquells espais que tots i totes ens toca viure i no sabem sovint com gestionar, relacionats amb els pensaments i la ment, les emocions i el cos que conformen la personalitat, ego.

Aquest serà sense fills i filles per ser una proposta individual d’interiorització i coneixement personal.

Encara que es pot venir amb la parella, cadascú ocuparà individualment una Barraca. Amb la resta del grup anirem fent les propostes que et proporcionaré.

L’energia que aportaràs per tot el recés de tres dies serà de 350€.

Clicant a l’enllaç de l’esdeveniment, acabaràs de trobar la informació necessària i com apuntar-te.

Malauradament, aquesta proposta no és l’adequada per persones amb mobilitat reduïda i/o que tinguin dificultats per desplaçar-se o caminar pel bosc i amb terrenys poc regulars i/o que tinguin problemes per ajupir-se o aixecar-se des del terra (Barraques i espai on menjarem).

Tampoc aquesta proposta és adequada per persones que no puguin sostenir-se emocionalment o mentalment a si mateixes des del seu moment i/o procés terapèutic.

Aquest recés és una part del treball professional que faig com a psicòleg clínic, d’acompanyament terapèutic, des de la psicologia conscient a persones, utilitzant els espais de l’Associació sense ànim de lucre Irehom.

Moments...

Què n’han dit?