La forma clàssica d’acompanyament de tu a tu peró des de la mirada de la psicologia conscient que practico acompanyant a les persones.

L’objectiu principal és anar més enllà del símptoma que puguis tenir, aquí no ens cal fer una diagnosi i seguir un protocol preestablert després. Cercarem des de la simplicitat i la claredat, els motius pels quals aquest símptoma està present a la teva vida. Entendre el sentit “cura”.

L’essència d’aquesta modalitat és que simplement puguis prendre consciència d’allò que et cal canviar en tu perquè el que et fa estar malament pugui transformar-se i també el món que fins ara et feia patir, causava dolor o no sabies com portar-ho o gestionar-ho.

Teràpia individual

Si has provat diverses modalitats o teràpies i no acabes de fer net, aquesta mirada t’acompanyarà a veure i entendre a veure des d’un altre enfocament el què hi ha darrere el teu símptoma que t’està fent patir. 

Si vols realment tornar a somriure, només t’hi has de posar, jo t’acompanyo i et donaré tot el que cal perquè tu mateix i mateixa t’ajudis aprenent el necessari perquè no hagis de tornar més.

Podem fer-ho de forma presencial, a Casasaies, Irehom o de forma telemàtica. El que millor et pugui anar i les possibilitats que tinguis per desplaçar-te.

Si ho vols fer presencial, quan em truquis et passaré com arribar.

Si ets una persona que et costa sostenir-te o estàs molt perdut/da dins el símptoma emocional, mental o corporal, aquesta modalitat t’ajudarà a poder avançar acompanyat/da més directament per, de mica en mica, anar agafant les forces a mesura que aniràs fent el procés.

La causa del patiment és la identificació amb la ment i les emocions.
L’acompanyament individual està basat en el treball que faràs en tu principalment, a través d’uns exercicis que et donaré que t’ajudaran a “domar” literalment la teva ment/pensaments i les emocions que ho acompanyen.

Això és el que fa que estiguis patint d’una manera més o menys intensa, la identificació amb els pensaments i les emocions, són com la ràdio d’allò que hi ha en tu que cal ser atès.

Aquests exercicis et serviran directament per aprendre com deixar d’afegir més llenya al foc i poder començar a canviar des del present, la manera que has tingut fins ara de relacionar-te amb tu i també el món. Des de la consciència i la presència, aprendràs a sembrar d’una altra manera que farà que recullis diferents fruits dels que et trobaves fins ara.

Paral·lelament a aquest treball d’entrenament de la ment, ho combinem amb l’acompanyament meu perquè puguis veure, des d’aquest/a adult/a que hi ha en tu, de forma simple i clara, quines són les causes reals, coherents i lògiques perquè estiguis patint d’una forma o una altra.

A través dels exercicis t’aniràs adonant de tot allò que hi ha en tu que faci que ocorrin les coses o et trobis unes persones o situacions determinades amb uns resultats més que repetitius i negatius per tu. Sempre allunyats dels judicis!

Aquestes causes comencen a la teva infantesa, dels 12 anys cap avall, que és quan l’inconscient d’aquell infant només gravava, sense poder encara posar els filtres necessaris que d’adult aprèn a posar. Aquesta informació és la que mou els fils del que vius diàriament i fa que vagis trobant-he les coses que et vas trobant que no t’acaben d’agradar i acabes tard o d’hora patint.

Entendre vol dir alliberar-se.

responsabilitzar-te d’allò que hi ha en tu que fa que visquis el que vius. Només tu i des de tu podràs canviar el que necessites canviar.

Sens dubte, quan facis els canvis necessaris posant consciència en el procés, canviarà tot el teu món. Així passa.

Aprendràs a què puguis viure des de l’Ésser Humà ja adult i adulta, conscient des d’aquest present, acceptant les dues polaritats oposades que hi ha en tu, responsable del teu 50% davant les coses que et passen, amb eines per saber afrontar el que toqui viure d’aquí en endavant, més enllà de l’infant que es queixava i apareixia moltes vegades a través de l’adult/a fins ara sense saber-ho.

T’adonaràs de la força que aflora de la llibertat de saber com deixar emocions i pensaments a un costat, sense identificar-nos,  i poder veure aquest passat com el millor dels regals. És el que haurà ajudat a connectar amb la persona autèntica que ets sense caure, ja més de forma inconscient, dins les pors del passat o el desig d’un futur, sinó vivint tal com es va presentant el teu dia a dia, simplement .

Fent el treball d’autoconeixement anirà apareixent de forma clara i simple, la calma i la llibertat, amb aquesta alegria interna que ni diem goig, perquè és dins des de néixer. En definitiva, l’Amor! El millor regal de benvinguda quan tornes a Casa.

La primera trobada d’una hora i mitja, l’aportació és de 100€. Les restants d’una hora de durada cada sessió, l’aportació és de 70€.

Aquí tens el meu telèfon per concretar una visita o més informació. 646 138 029 (whatsapp millor).

Moments

Què n’han dit?