¿Vols multiplicar exponencialment el coneixement i l’aprenentatge? Aquesta modalitat és la que més informació et proporcionarà gràcies a tot el que tu i els altres membres aportareu.

Treball terapèutic grupal

Quan hi ha un grup de persones amb un objectiu comú, el resultat sempre és molt més beneficiós que fer-ho individualment.

En el treball terapèutic encara més, uns i altres ens fem de miralls, aportant sempre noves i diferents mirades. Aquestes, fan que allò que patim es relativitzi i sigui més senzill avançar.

Està destinat a persones que tot i tenir diferents problemes o símptomes, poden sostenir-se per ells i elles mateixes. També destinat a persones que vulguin explorar-se o aprendre altres maneres de gestionar i viure les emocions, i com una gestió caòtica de les emocions i la ment, acaba repercutint directament al cos.

Grups d’aprenentatge personal de 12 sessions de durada seguint un itinerari preestablert com a mapa que ens ajudarà a arribar on volem arribar.

En un grup, sens dubte, t’enduràs molt més aprenentatge que fer un treball individual. Amb tot el que neix de relacionar-nos i d’anar veient que el que l’altre explica, en el fons és molt semblant al que et passa. T’ajudarà a entendre encara més el teu procés.

La por de fer-ho en grup és innat en tothom perquè ens costa encara mostrar aquestes parts que ens fan mal dins. Aquesta por dura ben poc quan coneixes els i les altres persones, et trobes com a casa quan veus que totes i tots tenim coses a gestionar, cadascú amb el seu símptoma.

L’Objectiu és senzill, un cop hagis acabat el procés, hauràs tingut prou temps per practicar i comprovaràs amb els resultats, que la teva vida realment pot canviar del tot quan poses en practica el que has après, mirant i encarant les coses d’una manera diferent. Cada quinze dies, anirem fent al grup exercissis i propostes.

Aprendràs que tot comença i acaba en un mateix, i que en aquesta vida, tot depèn d’un sol per viure-la des d’un lloc o un altre.

Donar totes les eines necessàries perquè puguis gestionar la teva vida emocional i mental/pensaments, de la millor manera possible.

Sobretot farem un viatge per veure des de la simplicitat, què és el que fa que aquest present que vivim estigui com està, i què canviar d’aquest present perquè vingui un futur molt més harmònic. 

Farem dinàmiques molt simples per entendre el més important, adonar-te quan estàs al present o l’estàs vivint des dels pensaments o les emocions que són fruit del teu passat inconscient que arrossegues sense saber-ho.

Meditacions en moviment per practicar aquesta presència i consciència per després poder-la aplicar a casa i el teu dia a dia.

Cercles de compartir però sense entrar en cap sisme emocional ni tampoc en explicar els problemes molt personals, sinó com solucionar-los i transformar-los en autèntics aprenentatges quan assumim el 50% de responsabilitat.

Tot el que espontàniament ocorre en tota trobada grupal, són moments únics, transformadors i irrepetibles que donen encara més valor al procés.

Poder viure des de l’adult que hi ha en tu, des del present conscient i el responsable del 50% de coses que et passen. Tindràs eines per saber afrontar el que toqui viure d’aquí en endavant, més enllà de l’infant que es queixava o apareixia de vegades. Poder tenir la força que et farà deixar la por a un costat i podràs veure aquest passat com el millor dels regals que t’ha ajudat a ser qui ets ara.

Fent el treball d’autoconeixement anirà apareixent de forma clara i simple, la calma i la llibertat, amb aquesta alegria interna que ni diem goig, perquè és dins des de néixer. En definitiva, les tres potes de l’Amor!

A Casasaies, seu del projecte Irehom. Aquí es desenvolupen les diferents propostes de Tornar a Casa, a les Barraques i la Natura, a sols 9 km de Manresa i amb Montserrat traient el cap a la vall. 

Durant les trobades utilitzarem l’exterior, el bosc, així com alguna sala que hi ha al mateix lloc.

Seran dotze sessions, cada quinze dies de tres a quatre hores depenent del nombre de persones, de la proposta de cada sessió i el que fem.

Aquest grup terapèutic començarà quan hi hagi dotze personesApunta’t a l’enllaç de l’esdeveniment “L’Hora del Despertador” per reservar la teva plaça.

Quan estigui ple t’avisem.

L’energia que aportaràs per cada sessió serà de 70€ per tres i quatre hores, amb un total de 840€ el procés sencer.

El preu és per tot el curs, no es pot partir perquè és un viatge que començarem i acabarem junts i juntes.

Gràcies!

Pròxims esdeveniments

De moment no hi ha esdeveniments

Què n’han dit?