Si vols multiplicar exponencialment el coneixement i l’aprenentatge, aquesta modalitat és la que més informació et proporcionarà gràcies a tot el que tu i els altres membres aportareu.

Treball terapèutic grupal

Quan hi ha un grup de persones amb un objectiu comú, el resultat sempre és molt més ric que fer-ho individualment. 

En el treball terapèutic encara més, uns i altres ens fem de miralls i sempre ens aporten noves i diferents mirades que fan que allò que patim es relativitzi i sigui més simple avançar.

Està destinat a persones que tot i tenir diferents problemes o símptomes, poden sostenir-se per ells i elles mateixes. També destinat a persones que vulguin explorar-se i/o aprendre altres maneres de gestionar i viure les emocions i el cap amb tots els pensaments. I com una gestió caòtica de les emocions i la ment, acaba repercutint directament al cos.

Grups d’aprenentatge personal de 12 sessions de durada seguint un itinerari preestablert com a mapa que ens ajudarà a arribar on volem arribar.

Sens dubte perquè t’enduràs molt més aprenentatge que fer un treball individual amb tot el que neix de relacionar-nos i d’anar veient que el que l’altre explica en el fons és molt semblant al que et passa. T’ajudarà a entendre encara més el teu procés.

La por de fer-ho en grup és innat en tothom perquè ens costa encara mostrar aquestes parts que ens fan mal dins. Però aquesta por dura ben poc quan coneixes els i les altres persones, et trobes com a casa quan veus que tots i totes tenim coses a gestionar, cadascú amb el seu símptoma. 

L’objectiu és que un cop acabis el procés, hagis tingut prou temps per practicar i veure gràcies als resultats, que la teva vida realment pot canviar del tot quan et poses a practicar aquesta manera diferent de mirar i encarar les coses, gràcies als exercissis i les propostes que cada quinze dies anirem fent amb el grup.
Aprendre que tot comença i acaba en un mateix/a i que només depèn d’un mateix/a viure des d’un lloc o un altre aquesta vida.

Donar totes les eines necessàries perquè puguis gestionar la teva vida emocional i mental/pensaments, de la millor manera possible.

Sobretot farem un viatge per veure des de la simplicitat què és el que fa que aquest present que vivim estigui com està, i què canviar d’aquest present perquè vingui un futur molt més harmònic. 

Farem dinàmiques molt simples per entendre el més important, adonar-te quan estàs al present o l’estàs vivint des dels pensaments o les emocions que són fruit del teu passat inconscient que arrossegues sense saber-ho.

Meditacions en moviment per practicar aquesta presència i consciència per després poder-la aplicar a casa i el teu viure.

Cercles de compartir però sense entrar al drama ni tampoc massa en explicar els problemes, sinó com solucionar-los i transformar-los en autèntics aprenentatges quan assumim el 50% de responsabilitat.

I tot el que espontàniament ocorre en tota trobada grupal, moments únics, transformadors i irrepetibles que donen encara més valor al procés.

Que puguis viure des de l’Adult o Adulta que hi ha en tu, des del present conscient, responsable del 50% davant les coses que et passen, amb eines per saber afrontar el que toqui viure d’aquí en endavant, més enllà de l’infant que es queixava i apareixia moltes vegades. Amb la força que et farà deixar la por a un costat i poder veure aquest passat com el millor dels regals, t’ha ajudat a ser qui ets ara.

Fent el treball d’autoconeixement anirà apareixent de forma clara i simple, la calma i la llibertat, amb aquesta alegria interna que ni diem goig, perquè és dins des de néixer. En definitiva, les tres potes de l’Amor!

Principalment a Casasaies, seu del projecte Irehom i on es desenvolupen les diferents propostes de Tornar a Casa, a les Barraques i la Natura a sols 9 km de Manresa i amb Montserrat traient el cap a la vall. 

Durant les trobades utilitzarem l’exterior, el bosc, així com alguna sala que hi ha al mateix lloc.

Seran dotze sessions, cada quinze dies de tres a quatre hores depenent del nombre de persones, de la proposta de cada sessió i el que fem.

Aquest grup terapèutic començarà quan hi hagi dotze persones. Apunta’t a l’enllaç de l’esdeveniment “L’Hora del Despertador” per reservar la teva plaça.

Quan estigui ple et trucarem.

L’energia que aportaràs per cada sessió serà de 70€ per tres i quatre hores, amb un total de 840€ el procés sencer.

El preu és per tot el curs, no es pot partir perquè és un viatge que començarem i acabarem junts i juntes.

Gràcies!

Pròxims esdeveniments

l'hora del despertador

L’Hora del Despertador on-line

edició 2021

80€ (mensual x6)

Què n’han dit?