Que el Nadal pugui néixer en tu per sempre

Aquí et deixo l’últim pòdcast de l’any, parlant més extensivament del sentit del Nadal i el que simbolitza per a mi, a veure si t’inspira.

És un període de l’any especialment significatiu per a mi, més enllà de tots els escenaris i decorats amb els quals convivim a través de totes les celebracions.

Representa el naixement del principal Maestre que ens va dir coses precioses parlant precisament de l’Amor. Peeeero, com fem la raça humana encara inconscient, construïm un temple per a adorar-li en comptes de fer el que ens va dir, “Feu com jo faig, set el que jo soc”, l’Amor!!

Però que és l’amor?? Em vaig preguntar sense parar i buscant en tots els llocs?, sempre fora. I al final, després de molts anys de camí, ho vaig poder viure, i sobretot adonar-me que hi havia en mi que no em permetés viure-ho ni trobar-ho. La ment em filtrava tot el que vivia perquè m’identificava simplement amb els pensaments i les emocions, fent que ho visqués intensament.

Estar en el present conscientment és estar en la Presència, per a mi la vivència personificada d’aquest Amor que som, que ens produeix sentir-nos en pau, vivint el goig en les petites i grans coses, i, la llibertat, de triar a cada moment el que sigui sense por, ni estar enganxat al desig d’un futur particular.

Soc amor i també humà que cada dia va fent el seu treball per a poder viure’s més i més des de l’espontaneïtat, la creativitat, la innocència i l’autenticitat. Estar cada dia més prop de l’essència que som i ens va mostrar aquest gran home, com altres dones i homes que han seguit aquest camí del Cor despert.

Que sigui clar, simple, directe el que escoltaràs, i que et pugui inspirar a sentir i saber que el canvi és possible, ho és. Aquesta és la intenció que poso quan els faig.

Una bona abraçada!! I bon any!!