La màgia més autentica està en tu, no fora

Dia especial en què en l’ambient fa olor a la màgia i la il·lusió que surt a través dels ulls dels nens i nenes esperant que els Reis Mags els portin allò tan desitjat i perseguit, els millors regals.

Una perfecta metàfora del que els adults/as fem a través del desig, esperant que alguna cosa succeeixi fora perquè estigui bé dins. I ho fem a través de rituals, oracions, pactes, esforços, meditacions? Una infinitat d’accions encaminades a aconseguir de manera màgica allò que volem, però, si demanem, però ens esperem en el sofà perquè arribi?

La màgia per a mi comença a ser visible quan som capaces de responsabilitzar-nos d’aquelles coses que ja no volem en la nostra vida. Fer aquells canvis necessaris en nosaltres/as perquè es transformi l’interior i sense fer molt més, l’exterior.

El que tenim al nostre voltant és en el fons un reflex del nostre interior, així que el més simple és poder fer els canvis necessaris en nosaltres/as primer i començar a veure com la màgia que per a mi són les sincronitzades, comença a mostrar-se més i més.

Anem, que només és necessari començar i en comptes d’esperar els canvis, anar a buscar-los després de posar tota la intenció de manera conscient a través de tots els rituals que vulguem, però passar a l’acció és el segon pas perquè visquem el que sentim i volem viure.

Bon dia de Reis i que la màgia que hi ha en tu es desplegui durant tot l’any quan et permets viure des de la més genuïna autenticitat, innocència, creativitat i espontaneïtat, respectant-te, respectant i fent-te respectar!! Així funciona!!

Va sí!! Que és molt divertit!!! Seguim!!