Vols formar part d’un estudi pel treball de fi de grau en psicologia? Gaudiràs de dues sessions gratuïtes!

Català (en español debajo)

Estàs interessat/da en viure al moment present: viure més content/a, amb menys estrès i por?

Et proposem formar part d’un estudi universitari que farem a Irehom, Casasaies, dins el treball de fi de Grau del Jannik van den Boom, per a la seva universitat d’Alemanya amb l’acompanyament de l’Oriol Tarragó Costa (psicòleg clínic).

Un pas important per a aquest objectiu és ser conscients de les nostres emocions i pensaments i com percebre’ls de forma desaferrada. Acostar-se a aquests constructes és la intenció del projecte «Tornar a Casa» que està impulsant l’Oriol a Irehom.

La influència de la consciència per a trobar benestar és l’interès del treball de fi de grau en psicologia del Jannik; així, investigarà el desenvolupament interindividual dels i les participants, participant en unes dinàmiques concretes.

Aquesta intervenció consistirà en dues sessions gratuïtes al novembre (dos dissabtes al matí) en què intentarem acostar-nos i entendre les emocions i pensaments propis que ens allunyen del moment present i ens fan patir per així poder percebre la pau del moment.

Abans, durant i després de les sessions omplirem uns tests que ajudaran a poder extreure la informació necessària per l’estudi i l’eficàcia d’aquest enfocament i mètode terapèutic desenvolupat per l’Oriol.

Aquestes sessions tindran lloc a prop de Manresa, a Casasaies d’Irehom.

Últim dia per apuntar-se el dimecres 27 d’octubre.

Contacta amb nosaltres si estàs interessat/da i vols formar-ne part i no dubtis en preguntar-nos qualsevol dubte.

Gràcies!!

Jannik&Oriol

+49 157 746 918 58
646 138 029

Español

Estás interesado/da en vivir en el momento presente: vivir más contento/a, con menos estrés y miedo?

Te proponemos formar parte de un estudio universitario que haremos a Irehom, Casasaies, dentro del trabajo de fin de Grado del Jannik van den Boom, para su universidad de Alemania con el acompañamiento de Oriol Tarragó Costa (psicólogo clínico).

Un paso importante para este objetivo es ser conscientes de nuestras emociones y pensamientos y como percibirlos de forma desapegada. Acercarse a estos constructos es la intención del proyecto «Volver a Casa» que está impulsando Oriol a Irehom.

La influencia de la conciencia para encontrar bienestar es el interés del trabajo de fin de grado en psicología del Jannik; así, investigará el desarrollo interindividual de los y las participantes participando en unas dinámicas concretas.

Esta intervención consistirá en dos sesiones gratuitas en noviembre (dos sábados por la mañana) en que intentaremos acercarnos y entender las emociones y pensamientos propios que nos alejan del momento presente y nos hacen sufrir por así poder percibir la paz del momento.

Antes, durante y después de las sesiones, llenaremos unos tests que nos ayudarán a poder extraer la información necesaria por el estudio y la eficacia de este enfoque y método terapéutico desarrollado por Oriol.

Estas sesiones tendrán lugar cerca de Manresa, en Casasaies, Irehom.

Último día para apuntarse el miércoles 27 de octubre.

Contacta con nosotros si estás interesado/da en apuntarte y no dudes al preguntarnos cualquier cuestión.

Gracias!!

Jannik&Oriol

+49 157 746 918 58
646 138 029 (whatsapp)