L’Hora del Despertador

L’Hora del Despertador.

Saps que no és cap fantasia poder estar més “desperts” i conscients davant la Vida tot vivint-la?

La veritat et farà lliure, deia un Gran savi. I quantes “veritats” hem cregut, practicat i tampoc ens han funcionat massa. Aquí deixarem que la veritat que tots podem compartir, aquest present, vagi aflorant més des de dins mateix.

La veritat del que has viscut és el que t’ha tocat viure, i la necessites comprendre perquè deixi de condicionar el teu caminar sense estar-hi enfrontats. Aquesta veritat que necessites està dins teu a través dels records, i aquests apareixen sense adonar-te’n cada dia.

Més enllà de la ment, hi ha el present.
I saps?, al present hi som al precís moment que ens adonem que no hi som!

Si hem sabut reconèixer els pensaments i a observar les emocions, la pregunta següent seria:

“Qui és el que pot observar els pensaments i les emocions??” Qui sinó tu, sí, Tu, simplement.

I Tu, ets aquest Ésser humà ja conscient dels comportaments de l’ego (tu) que ens protegeix sense saber-ho (!!), de les mancances que vas viure i estan gravades dins. Els pensaments i les emocions que no pots controlar són el llum vermell que ens avisa del que s’ha de polir en nosaltres encara.

La pedra ha de poder ser polida perquè sorgeixi la preciosa gemma que Ets, única! Per sort, com totes les altres! Però només depèn de tu voler-ho i decidir fer aquest trajecte, com també necessitaràs poder confiar per a deixar-te portar.

Aquest Ésser és la teva Essència, aquesta consciència desperta observant la seva pròpia inconsciència reflectida a través dels pensaments i les emocions que ocupen la majoria del teu viure.

Fixa’t, quan aprens a no identificar-te amb la ment i tots els pensaments, i entens que hi ha darrere cada emoció, podràs veure i experimentar que ets al present, però ara ja conscient!!

Saber perquè tenim tan activada la ment ajuda a gestionar-ho i ordenar de forma simple i respectuosa. Com quan ordenem l’habitació de casa perquè ja fa dies que veiem que li cal una bona ordenada. Quan acabes que és el primer que et dius? Fàcilment serà: “com és que no ho he fet abans!”. O, “Que bé!!”.
A part de veure l’habitació amb les coses al seu lloc, tu sents per dins una sensació de lleugeresa més gran que just abans de començar. Així ens passa quan fem aquest camí cap a nosaltres.

Aquest curs t’acompanyaré a què puguis fer exactament amb tu tot aquest recorregut amb tot allò que necessites. Ja no hauràs de destinaràs tanta energia pensant i emocionant-he sense ser-ne conscient, serà més lliure encara, molt més t’ho ben asseguro.

Quan acabis, amb tot el que aprendràs, podràs seguir transformant-he i transformant la teva vida, Vivint-la cada vegada més autènticament.

Benvingut a bord si et ressona el trajecte!! Si sents el despertador!

Oriol

AQUÍ trobaràs com inscriure’s i més informació concreta del què farem.

”La pantalla ,mental filtre el present”. Vídeo