Quina putada el lliure albir!

Doncs sí! El que sembrem ho recollirem nosaltres/as mateixos/as!!

El lliure albir està perquè, des de la més preciosa llibertat, puguem triar unes coses o altres. I és gràcies a les conseqüències que ens trobem després, que veurem que potser allò que vam triar, té a veure amb el que passa després.

Quan més fa mal i ens fa sofrir una història és quan més fàcil podem sucumbir a ella i perdre’ns. O, aprendre del que està succeint. Ser proactius, i començar a mirar-se i reconèixer el nostre cinquanta per cent de responsabilitat, la part de l’equació que estem afegint des de nosaltres.

Com a més vagis caminant en aquest camí de Consciència, més t’aniràs adonant que si sembrem patates sempre acabarem recollint patates i no esperant que surtin préssecs com fèiem fins ara!
La major part de les vegades, encara ens queixem i orem i invoquem a Déu o al que sigui, perquè ens porti el que desitgem, però sense fer res i triant restar en les nostres decisions! Sempre esperant que la solució vingui de fora de nosaltres, et ressona?

En cada pensament, ara i aquí, tens l’oportunitat de canviar el teu futur, sense esperar res, però obert a tot, triant des de la llibertat del lliure albir, sumand i sumand accionis que et portin més i més a viure aquest amor que som i no necessites buscar-lo en cap altre lloc fora de tu.

Sortirà i va aflorant a mesura que anem prenent decisions i accions que sumin, aprenent de les conseqüències, sense quedar-nos jutjant-nos, sinó aprenent i rectificant si no ens agrada el que trobem.

La pau, el goig i la llibertat, l’Amor que tant busquem és l’essència innata que il·lumina i guia la nostra consciència des de la presència que aflora en contemplar les coses sense judicis.
Observa els teus pensaments, atén el que et pot fer despertar una emoció que resti, i permet-te ocupar la posició de capità i capitana en el teu viatge de vida. Ho necessites, el món el necessita.
Cadascun/al seu viatge, tots igual de necessaris, tots i totes aprenent a madurar conscientment, mentre anem ocupant el nostre lloc, el que triem, des del lliure albir ben conscient, sumant, gaudint.

Seguim!!