Què fer per estar bé?

El canvi comença per tu, no fora, sinó en cada pensament i acció que fas que no suma.
La gran eina que et pot realment ajudar és prendre consciència del que succeeix en el teu interior, la qual cosa et dius i allò que et fa activar qualsevol emoció.

Perquè les emocions són el millor termòmetre per a adonar-nos que hi ha alguna cosa en nosaltres que s’activa amb el que es viu fora, reaccionant en manera “defensa”.

L’ego no vol admetre que té el 50% de responsabilitat amb el que li passa, mai vol assumir la seva responsabilitat i va constantment tirant pilotes fora.
L’adult/a conscient, que va madurant cada dia més, sap humilment que si, si vol viure des de l’amor, si o si ha d’acceptar que hi ha un 50% de responsabilitat en cadascun.

Des d’aquí, simplement cal poder veure i entendre que hi ha en el nostre interior que ens fa activar. I saps? Si vas fent el fil de com és que reaccionem en situacions com aquesta, veurem que la causa és l’amor condicionat que rebem dels dotze per a baix i que en el nostre inconscient hi hagi la informació que no soc suficient. El sentiment profund que molts/es sentim de solitud, et ressona?

Diu un gran savi: “No podem mirar els nostres ulls amb els mateixos ulls, necessitem un mirall”. I aquest mirall són persones com jo que han fet el seu propi camí d’aprenentatge i professionalment es dediquen a acompanyar a persones que necessiten un mirall per a veure i entendre la causa i el sentit de què els passa.

“Sanar” és entendre, no des de teories vàries, ni etiquetes, ni pastilles vàries, “sanar” és entendre que hi ha una causa que deriva d’un aprenentatge que ens empeny a comportar-nos de maneres que no sumen i que de manera reiterada anem fent i acumulant estrès fins que, pum.

La saviesa creix menjant-se els llibres i integrar-los, practicant-los, no sols llegint, és o no? Espero, doncs, que el que comparteixo amb tu t’ajudi per a practicar!

Seguim!