Psicologia i Consciència, fem-ho simple…

Psicologia i Consciència, fem-ho simple…

Aquí et deixo quina és la base del què proposo com a psicòleg clínic i tot el bagatge personal amb aquest camí de descoberta interior i de consciència.

Des de sempre, la meva dèria ha sigut fer simple el que explico i practico amb mi i les persones.
Fer simple l’entendre que tot desequilibri neix d’una causa i la conseqüència és el que en diem símptoma que els etiquetem finalment dient-ne malaltia. I aquí sembla que acabi tot, però per mi, és on pot començar tot. Anar més enllà de la malaltia, sense deixar d’atendre-la clar.

La causa és l’arrel, la llavor on neix tot i s’expressa a partir d’aquí, des de totes les formes, cadascú la seva, i com sempre et vaig compartint, aquesta arrel és dels dotze anys cap avall, abans dels canvis de la pubertat.

Aprendre a calmar les activacions pròpies és simple d’entendre-ho, tot i que no tan fàcil de practicar ni tan difícil d’aconseguir, només cal posar-s’hi.

Una altra dèria meva és que puguis tenir eines perquè puguis mirar-te i fer feina sol o sola, ja que el que et proposo tens tot allò necessari per posar-t’hi, sens dubte! Només entendre, i practicar… i deixar que les coses vagin canviant, de mica en mica, o més ràpid, només depèn de tu! I sobretot no et creguis res del que t’explico! Només practica i comprova, sí?

No deixis de preguntar si et cal aclarir alguna cosa, o vols compartir-ne alguna altra, és així com aprenem tots i, totes de tots i totes, jo el primer!! Sóc un viatger igual que tu que sempre ha cercat respostes… i que no pari!!

Content que hi siguis i que t’hi posis en la justa mesura que decideixis, el primer i la primera beneficiada seràs tu, i després el món!! Sí, va així!!

Vinga, abraçada i bona escolta!!

Seguim!!!

Oriol
🌞🌞🌞