Foc i Aigua. Masculí i Femení en harmonia. Retir per a parelles

Del 10 al 14 de juliol

Retir per a parelles.
Masculí i Femení en harmonia.

Una relació d’intimitat amb una altra persona comença per indagar profundament en un mateix.

Reserva les dues places com a parella clicant a l’enllaç:

500,00

Disponibilitat: 10 en estoc

Feliç de presentar-te aquest retir que farem amb l’Amerai encarat a parelles i persones que tinguin una relació íntima des de l’harmonia personal i compartida, del 10 al 14 de juliol a Casasaies, Irehom, Castellgalí.

Sentir-te, escoltar-te i estimar-te a cada moment d’aquest present, amb honestedat, responsabilitat i obertura al canvi, ens dona l’oportunitat de revisar, crear, modelar i compartir en un nou marc de relacions interpersonals, on l’acceptació, la flexibilitat i la comunió de totes dues polaritats busquen l’harmonia i l’equilibri.

En una contínua cura i des de la llibertat, conèixer-nos és aprendre a abraçar les nostres llums i ombres, i comprendre que en la nostra diferenciació hi ha la grandesa de l’amor incondicional, realçant la bellesa única interna i potenciant la sinergia, sent companys de camí, amants i eterns aprenents.

Una relació sagrada i conscient és aquella en la qual dues persones trien créixer individual i conjuntament, entenent que cadascú venim d’una història que ens ha precedit, condicionat i modelat la nostra personalitat més profunda i inconscient.

En les relacions conscients, no hi ha “dolent ni bo” en el que sentim i vivim, sinó que aprenem a extreure la millor informació dels moments més difícils, per a poder canviar i no repetir els mateixos patrons dels comportaments heretats. Alliberant-nos de les cadenes del passat i generant espais saludables de vulnerabilitat, obertura i calma.

Explorarem a través de la carícia, el joc, el xiuxiuejar, la sensualitat, el silenci, la respiració, el so, la lentitud, el moviment, la relaxació, l’escolta, el tacte, la meditació, l’harmonia, la creativitat i el reconeixement de l’essència en cadascun de nosaltres, perquè pugui florir la flama i el foc de la passió que dona combustible a la relació.

T’acompanyem de manera amorosa, conscient, simple i clara, a conèixer-te, a desprogramar patrons i creences limitants sobre tu i la sexualitat. Un espai sagrat on homes i dones aprenem a honrar, respectar, escoltar, demanar i compartir sentint la força i sostén del grup.

 

Impartirem conjuntament aquest retir l’Amerai Carrera i jo mateix, Oriol Tarragó.

“Des de la meva experiència, com a terapeuta i facilitadora de tantra i neotantra, i sanadora sexual, puc assegurar que les persones que estan íntimament connectades amb una sexualitat – sensualitat satisfactòria, alta freqüència i capacitat creativa per a mantenir variabilitat en l’erotisme se senten més feliços, i estan més motivades per a aconseguir les seves metes en tots els aspectes de les seves vides.”

Amerai (currículum)

“A través del meu propi camí d’aprenentatge i acompanyant a les persones a través de la psicologia i la consciència, he pogut comprovar i entendre que fins que no fem conscient allò inconscient no podem viure una vida des de la nostra essència més genuïna, l’Amor. Som resultat del que vam aprendre en la nostra infància, i l’adult conscient és el que té la responsabilitat de poder dissoldre els fils que el lliguen, encara, al passat.”

Oriol

 

Benvingut i benvinguda!!

Oriol
Psicòleg clínic,
des de la psicologia i la consciència.

646 138 029 (whatsapp ideal)
info@tornaracasa.com
www.tornaracasa.com

Uns recursos per si vols aprofundir una mica més abans de decidir-te:

Aquest vídeo de 8′ parla de les emocions negatives i com tracendir-les: timagines-una-vida-sense-emocions-negatives

“La pantalla mental filtre el present. L’Amor és ara”. Et deixo un vídeo que t’explica literalment la finalitat d’aquest curs. Aprendre a no identificar-se amb el tel de la ment, els pensaments i les emocions, ens condueixen directament al Present, aquí hi trobarem la pau, el goig i la llibertat, l’Amor. I com més joves, més simple és!!
I amb aquest vídeo, t’explico com, sense necessitat de culpables, ja que tothom ho fa el millor que sap, la infància dels dotze en avall, condiciona la vivència del futur adult. “Ens afecta la falta de presència dels pares a la infància”

 

– Connexió amb la naturalesa interna i externa
– Comprendre i equilibrar les dues polaritats: masculina i femenina
– Obertura de cor, per a encendre la flama de la passió
– Desenvolupar la capacitat d'estar i viure des de la presència i la consciència
– Veure a l'altre com el mirall de la teva pròpia història i disposar d'eines simples per a aplicar en moments de confusió i conflicte
– Potenciar una comunicació i escolta clara, honesta, amorosa, pacient i assertiva
– Transformar els problemes en aprenentatges, adonant-te de les teves pròpies activacions, aprenent a no reaccionar des del vell
– Ritual d'adoració
– Cercle de dones i d'homes
– Tècniques de respiració, tacte i consciència en l'art d'intimar
– Gaudir d'un entorn embolicat en amor, calma i connexió
– Relacionar-te amb el teu cos i la sexualitat des d'aquest present, amb el teu cos mental, emocional i físic

PREU: 770€ per persona.

Per a les inscripcions rebudes quinze dies abans, mitjançant ingrés bancari hi ha un descompte i el preu és de 665€/persona.

Per als menors de 25 anys el preu del taller és de 550 €/persona.

El preu inclou el taller, pensió completa i allotjament en bungalow.

INSCRIPCIONS: Fent un ingrés/anticipo de 250 €/persona -> TOTAL RESERVA: 500€/parella.

Una vegada formalitzada la reserva, posa't en contacte amb l'Oriol mitjançant email: info@tornaracasa.com i per a més informació: 636 130 029.

En cas de cancel·lació fins als 7 dies previs al taller per part del participant, la quantitat pagada no és retornable, però la reserva es guardarà com a inscripció per a un altre dels nostres tallers.
Si es cancel·la en els últims 7 dies anteriors a la data del taller no hi ha devolució de cap mena.

Per a més informació sobre la nostra política de Cancel·lació, reemborsament i ús de la nostra web, si us plau, consulta el següent enllaç: Condicions d'ús

Pots apuntar-te fent la reserva amb el botó de dalt de tot i la resta ho farem en començar.

Si tens qualsevol dubte fes-me un whatsapp i parlem del que necessitis. (646 138 029)

Un cop apuntat/da, dies abans de començar, farem un grup de whatsapp per coordinar-nos.