Cercles de compartir

“Cercles de Compartir des de la psciologia conscient” per persones que ja han fet un treball previ amb l’Oriol.

El dijous dia 23 de maig a les 18h, tenim una altre sessió de Trobades bi mensuals.

Refrescar tot allò après i acabar d’afinar espais que calgui com també conèixer persones que estan fent aquest mateix camí d’autoaprenentatge des de la psicologia i la consciència i “parlen el mateix idioma” que nosaltres.

Vine un cop o els que vulguis, cada vegada serà diferent segons el que cadascú aporti.

Inversió per trobada: 15€ 
(fem-ho fàcil perquè ningú es quedi fora! Però si tens qualsevol dificultat per arribar-hi i vols participar, no deixis de dir-m’ho)

Reserva la teva plaça clicant a l’enllaç: (aprofita el descompte fins al 20/05/24)

15,00

Disponibilitat: 10 en estoc

Cercles de compartir des de la psicologia conscient.

“Cercles de compartir” cada dos mesos per persones que han fet un treball previ amb l’Oriol en grup o individualment.

Fa un temps que persones que han fet un acompanyament amb mi sigui amb els grups o de forma individual, han expressat que els aniria molt bé poder fer de tant en tant alguna trobada per refrescar tot allò que s’ha après, com també poder explicar debatre coses diferents que van apareixent en el nostre dia a dia i que hi ha ganes de veure com atendre-les des d’aquesta mirada.

La intenció és simple,  cada dos mesos aproximadament, ofereriré aquesta proposta en la qual si pots i vols podràs venir sempre que vulguis o només un cop, o cap!

Cada vegada serà diferent ja que no seguirem cap itinerari, deixarem que aflori el que hagi d’aflorar aquell dia, fent un cercle, i obrint l’espai de compartir el que vulguem compartir des d’aquesta mirada de la psicologia i la Consciència que practiquem o hem practicat, i volem seguir practicant i afinant. Envoltat/da de persones que com tu estan navegant aquest mar ple d’onades que és la vida.

Et convido a participar si així ho sents a la primera trobada que farem el:

Dijous 23 de maig a les 18h a Casasaies, Irehom.

Abraçada i desitjo que t’engresqui la proposta, fins aviat!!

Oriol

Et deixo aquest vídeo que he fet per si vols escotar el que et proposo amb paraules.

 

646 138 029 (whatsapp ideal)
info@tornaracasa.com
www.tornaracasa.com

Detalls de l’esdeveniment

Data d’inici: 23/05/2024

Data finalització: 07/03/2024

Hora d’inici: 18:00 CEST

Hora finalització: 20:30 CEST

Lloc: A Casasaies, Irehom

Telèfon: +34 646 138 029

Email: info@tornaracasa.com

A refrescar tot el que vas aprendre i poder conèixer altres persones que com tu estan practicant al seu dia a dia, amb menys o més intensitat.

Com que cadascú aporta com li va des del que li toca viure, tots i totes, com sempre, ens fem de miralls i aprenem de forma exponencial per poca estona que estiguem. L'experiència de l'altre ens ajudarà en la nostra.

Obrirem un cercle amb persones que volen seguir relacionar-se de forma conscient amb ells i els altres, i continuar aprenent com fer-ho més encara.

Aquestes trobades les farem a Casasaies, seu del projecte Irehom i on es desenvolupen les diferents propostes de Tornar a Casa.

Durant aquests encontres, utilitzarem una sala del mateix lloc, però compte si tens problemes de mobilitat, ja que seurem a terra o si et calgués una cadira.

Dijous dia 23 de maig a les 18h

Ho farem a la tarda de 18 a 20:30 aprox.

Procura venir amb temps perquè començarem puntuals.

Pots apuntar-te fent la reserva amb el botó de dalt de tot i ens veiem el dia de la Trobada.

He posat un preu perquè pugui ser assequible a tothom, tot i així, si et ressona i no pots arribar-hi, fes-me un missatge que segur que trobarem la manera de fer un intercanvi, sí?

Gràcies per l'energia que hi afegiràs, impulses aquest projecte que és Tornar a Casa i que hi puguin seguir havent propostes que t'aportin maneres diferents per trobar més i més el benestar.

De moment sí, però si vens acompanyat/da per una persona que hagi fet aquest treaball previ podràs acompanyar-la per poder participar en la trobada.