El masculí i femení estan dins de cadascun/a.

Dins de cada dona i home hi ha dues polaritats que defineixen i modelen la personalitat i la forma que ens vam mostrar al món.

En la part més profunda del nostre inconscient, on està escrita la programació infantil, està la informació bàsica referent a com vivim la nostra feminitat i masculinitat gràcies a com ho vivim a través del nostre pare i mare, que encarnen de manera innata aquestes energies.

Si en la infància va haver-hi més un amor condicionat que incondicional, hi haurà un desequilibri inconscient que no ens ajudarà a poder viure la plenitud com a homes i dones adults.

És com no poder trobar la pau interior, hi ha com un buit que ens acompanya sempre i que tenyeix les nostres experiències, sobretot en les relacions.

Segons com hagi estat l’experiència amb papà, així estarà la nostra energia masculina, i segons com hagi estat el viscut amb mamà així serà la nostra energia femenina.

No podem canviar el passat, però sí la manera en què ens deixem afectar per ell.
Per difícil que hagi estat la nostra infància, si tenim eines senzilles, podrem transformar la manera en què vivíem la nostra masculinitat i feminitat, en dones i homes.
Així ho he viscut en el meu i les persones que acompanyo.

Seguim!!