Busques la pau a fora? Et serà difícil trobar-la…

La majoria busquem la pau, aquella calma que ens permeti la tranquilitat interior, la serenitat profunda. Reflexionant i observant al nostre voltant una miqueta podem veure moltes vegades que el busquem en coses externes, materials i no.

En aquesta reflexió comparteixo amb tu la meva sentir des de la psicologia i la Consciència sobre la Pau, la que forma part de la nostra Essència més genuïna, la que està des del primer batec i l’últim del nostre cor.

et comparteixo el que jo he experimentat en aquest camí d’autoaprenentatge personal, aquest viatge interior banyat de múltiples episodis on he pogut adonar-me que no pot haver-hi res en l’exterior que me de la pau, ja està en la meva intrínsecament, forma part de l’amor que soc genuïnament.

És clar que hi ha espais en aquest preciós planeta que ens ajuden més que uns altres a connectar i emanar aquesta pau interior ni que sigui uns instants, però des de la meva experiència amb mi mateix i veient a les persones que vaig acompanyant, aquesta pau anhelada va sorgint i emanant quan anem ordenant el nostre passat, estar en pau amb ell.

Amb ganes que t’inspiris amb el vídeo i que t’aporti més camins i claredat per al teu propi camí d’autoaprenentatge.

Abraçada de més de tres segons. Seguim!!