Amo. Relacions conscients i inconscients

Des d’aquesta mirada de la psicologia conscient, podem tenir dos tipus de relacions de parella principalment, les conscients i les inconscients.

Relacions inconscients quan ens relacionem a través de l’ego amb tots els personatges. Quan ens compartim més des de la nostra pròpia ferida que no realment des del “cor”. Quan creiem que l’altre és menys o més que nosaltres. Quan pel que sigui, hi ha més emocions que buiden que no omplen gràcies al que vivim conjuntament.

Des de les relacions inconscients, la qual cosa busquem, sense saber-ho la majoria, és intentar omplir el buit interior propi amb l’altre o una altra. Per això aquest tipus de relacions, estan més fetes des de la necessitat que la llibertat.
Aquí és on es troben la majoria dels enamoraments que molt sovint acaben en sac buit.

Les relacions conscients estan compostes de persones que fan un treball d’indagació amb si mateixes cada vegada que hi ha un desacord, petit o gran amb la seva parella. Cada membre del duo, cerca, ves i comparteix la seva part que ha fet que se senti com se sent davant del desacord.

Si hi ha dos cors que es miren des de la tendresa i compromís mutu, cada membre farà tot el necessari per a no projectar a l’altre el malestar que es genera dins. És un aprendre junts i solos.

Si estem en l’Amor, podem estimar sense distinció a totes les persones, decidint és clar, amb qui estar o no si no hi ha respecte de part de l’altre/a.

Però poques persones ens toquessin l’ànima i el cor. Aquí és on viu la màgia i el gran regal, el compartir amb una persona que està caminant cada dia més feia la seva llibertat i que sent, sense necessitat de pensar, que vol compartir-lo amb l’altre.
Relacions conscients que sumen i el resultat és molt més que la suma de les parts, 1+1=3.

L’amor és fluir amb l’altre/a, deixar que la Vida mateixa ens balli, i l’aire amable sostingui les ales ja obertes de viure’s des de la llibertat que és el compromís sol amb el moment present que és l’única cosa que existeix.

Quin tipus de relació vols? Només depèn de tu.