Fins que l’adult no buidi les llàgrimes del passat el nen/a no podrà descansar

En aquest pòdcast et comparteixo l’arrel que fa que un adult/a plori coses que en el fons del tot tenen a veure amb aquesta programació infantil que sempre et comparteixo i que ara, es reprodueix fins que se n’adona i pot decidir canviar-lo.

No saber d’aquests mecanismes naturals i inconscients fa que siguem esclaus sense saber-ho dels tentacles d’aquesta infància que vivim de les millors maneres que vam saber davant d’uns pares que, ni bé ni malament, van fer el millor que van poder.

Si, encara que seria superbonic que no passés, però, allò que vivim acaba sortint d’una manera o d’una altra, moltes vegades de diferent forma, però acaba sortint.

En el vídeo-pòdcast comparteixo amb tu de manera simple i estesa sobre tot això que t’introdueixo, amb ganes que et serveixi, que et faci posar més consciència sense necessitat de judicis, ni a tu, ni a ningú.
Estem aprenent, estem aprenent a obrir els ulls a la inconsciència, tots i totes! El nen i la nena està aprenent a ser adult i adulta, conscients!

Per a mi, aquí està el futur d’aquesta humanitat i societat, més Consciència.

Abraçada i amb ganes que et serveixi la reflexió!

Seguim!!