Deixa de patir, la clau està en tu

Et deixo un vídeo podcast per a poder escoltar-ho amb tranquil·litat aquests dies de descans, de tot cor que serveixi per a posar consciència a coses que a tots i tots ens passen i no ens deixen poder viure la vida des de la pau, el goig i la llibertat.

Si, la clau per a deixar el sofriment està en nosaltres, no fora, és l’adonar-se’n si s’està posant l’atenció al que pensem i sentim o al present que ens envolta a través dels cinc sentits, simple és, però gens fàcil per l’acostumats que estem de viure així!

Sofrim perquè ens quedem enganxats a la veu del nostre cap que no para de parlar i parlar i sentir a través del cos, en comptes de viure sense voler treure ni ficar res a la realitat que és com és perquè així és.
Ens resistim volent canviar les coses que no poden canviar-se en comptes d’utilitzar l’energia de la queixa per a atendre-ho.

L’ego sofreix perquè vol controlar les coses i que siguin a la seva justa mesura, però no és així per a l’adult/a conscient, aquest accepta que hi ha moments en els quals és necessari continuar aprenent amb el que es troba en el seu dia a dia.

No et resisteixis al que sofreixes, accepta i cerca la millor manera d’atendre el dolor que hi ha darrere, només o sola, o acompanyat per una persona el regal serà per a tu i és un regal que t’acompanyarà la resta de la teva vida, poder viure una vida plena, plena de tu.

Una bona abraçada per a tu. I a continuar aprenent!