17 oct. Recés d'un dia des de la Psicologia Conscient a la Natura i les Barraques.

 

Preu total del recés:

50,00

Esgotat

17 d’octubre. Consciència aplicada a la psicologia per conèixer-te millor i sense necessitat d’entrar a cap drama.

Recés d’un dia, amb el meu acompanyament i propostes simples que aportaran una “caixa” plena d’eines per poder-les aplicar tornant a casa.

Un dia sencer al bosc i la zona de les barraques mentrestant practiquem i conversem des d’aquesta mirada de la psicologia conscient que explica des de la simplicitat i la coherència quines són les causes dels nostres patiments més comuns com a persones humanes.

Per altre cantó, aprendrem eines simples d’entendre i aplicar, que ens ajudaran a retornar tot practicant-les, a l’estat original de calma, goig i llibertat. Aquest estat que és en cadascú des de l’infant que érem, ara, el podem ja experimentar amb tota la saviesa d’aquest Ésser Humà Adult, gràcies a tot l’après durant el camí recorregut fins ara.

I és doble l’aprenentatge quan podem caminar des de la consciència que hi ha un present, amb cadascú al mig com a centre del seu propi univers. Paral·lelament, tenint la mateixa consciència dels pensaments que no paren de voltar amb menys o més intensitat, i de les emocions que massa sovint tenyeixen el dia, i nit a vegades.

Que hi siguin no vol dir que t’hi hagis d’identificar. Aquesta és la base de qualsevol patiment, teu, meu i de tothom, identificar-nos amb la ment i les emocions.

Farem endreça al bosc, farem parades, sorgiran converses… i totes aniran encaminades a què t’enduguis a casa el necessari per començar a canviar coses de la teva vida sense necessitat de massa castells de focs, sinó sabent en què has de posar atenció realment perquè el que vius fora, canviï.

Què farem:

Enmig del boscaprendrem com la ment, els pensaments i les emocions que la segueixen, tenyeixen literalment la nostra vivència davant tot allò que fem a la vida, amb la insatisfacció i frustració molt sovint com a resultat.

Principalment, el que vull que t’enduguis tornant és l’experiència de poder entendre que vol dir viure al present i el perquè no hi podem viure encara. No estar vivint des del present és la font del patiment o insatisfacció a la vida.

Practicarem el com ser observador/a d’aquesta ment, emoció i cos que ens fa humans, des d’aquest Ésser que som. Amb eines per aprendre de forma senzilla a domar la ment. Quin millor lloc que al bosc endreçat i cuidat per persones en silenci perquè puguis viure’n la bellesa.

La proposta de “Tornar a Casa”, nom del projecte, és ben senzilla, fer una estada dins el bosc, en la que anirem conversant i fent silencis; realitzant propostes simples que ens ajudaran a veure i experimentar l’Amor, que aflora en un mateix i mateixa quan deixem d’identificar-nos amb la ment, els pensaments i les emocions que les segueixen.

Aprendrem sense necessitat de creure res, ni discursos teòrics, sinó des del sentit comú i la simplicitat, les arrels d’aquest patiment que és un dolor d’un passat que no hem sabut com gestionar perquè sovint ni en sabem l’origen i que acaba molts cops en patiment, amb més o menys intensitat; quan no s’atén, l’apatia amb la vida n’és un símptoma ben evident, o també la “malaltia“, en casos més extrems.

El patiment és simplement la identificació que tenim amb els pensaments, emocions i el dolor físic. I aquesta identificació és la que ens separa d’aquesta Essència que hi ha en nosaltres.

“Tornar a Casa” és una proposta terapèutica des de la psicologia conscient, on t’enduràs tot allò que necessites per començar el canvi, el més bàsic que necessites per transformar la teva vida en tu i des de tu, i ningú més.

De fet, només et calen unes eines bàsiques perquè les apliquis en tu i els altres, neixen del sentit comú: el respecte, la coherència i saber posar límits, des de la presència conscient.

Tot això dins el bosc i practicant la meditació en moviment que ens ajuda a aprendre a domar de mica en mica aquesta ment que no para i les emocions que ens immobilitzen la consciència.

Aquest entorn privilegiat et permetrà observar-te i, amb les eines que t’oferiré, aprendre una altra manera de mirar les coses de manera simple, clara, directe i plena de sentit, perquè quan tornis de la trobada puguis seguir practicant i avançant, tenint clar on cal afinar i posar atenció sabent que les coses aniran canviant simplement perquè t’hi poses, sabràs que sembrar a partir d’ara.

Tot plegat t’anirà acostant, sense necessitat de fer massa, cada vegada més a la teva Essència, amb la Pau, el Goig i la Llibertat, és a dir, l’Amor que resideix en tu, des de sempre, i més present cada dia. Des de tu, als altres.

A qui va dirigit aquesta proposta:

Persones de 16 anys fins a 150a.

Aquest serà sense fills i filles per ser una proposta individual d’interiorització i coneixement personal.
Persones que tinguin ganes de trobar respostes simples d’entendre a través de la psicologia conscient d’aquells espais que tot i totes tenim i no sabem sovint com gestionar, relacionats amb els pensaments i la ment, les emocions i el cos que conformen la personalitat, ego.

Estructura orientativa de la proposta:

Aquesta podrà canviar segons el que s’esdevingui i decidim entre tots i totes. És una mica el mapa, el que hi passarà a dins, fins que no ho visquem no ho sabrem!

 • Dissabte 17 octubre
  • Hora trobada: 9:30 a Casasaies, Irehom, entre Manresa i Montserrat (quan t’apuntis rebràs un document de com arribar)
  • Començament de l’activitat: 10h anirem cap al bosc (serem puntuals)
  • Propostes matí: 10 a 13h
  • Dinar: 13:30 (cadascú se’l porta)
  • Proposta tarda: 15:30
  • Acabament i tornada del bosc: 18:00

Horaris jornada:

 • Començament, dissabte 17,  9:30
 • Acabament, dissabte 17, 18:30

Preu del recés d’un dia:

 • 50€

On:

 • Als boscos de Casasaies, a la vall d’Artigues, seu del projecte Irehom, entre Manresa i Montserrat.
  Quan facis la inscripció, rebràs un correu amb tota la informació necessària per poder arribar.

Dinar:

Cadascú se’l portarà pensant en compartir alguna part si ens ressona.

……………………………………………………………………………………………………

Aquí tens tot l’essencial, si vols reservar plaça només has de clicar el botó de reservar.

Desitjo que t’engresqui la proposta i vegis com una bona inversió per tu l’energia que hi aportaràs!

Seguim i fins ara!!

Oriol
Psicòleg clínic,
des de la“psicologia conscient”

646 138 029

info@tornaracasa.com
Blog: www.orioltarragocosta.com

Avísos importants

Malauradament, aquesta proposta no és l’adequada per persones amb mobilitat reduïda i/o que tinguin dificultats per desplaçar-se o caminar pel bosc i amb terres poc regulars i/o que tinguin problemes per ajupir-se o aixecar-se des del terra.

Tampoc aquesta proposta és adequada per persones que no puguin sostenir-se emocionalement o mentalment a si mateixes des del seu moment i/o procés terapèutic que puguin estar vivint.

IMPORTANT: És quan hauràs fet el pagament que tindràs reservada la plaça

Nota: Aquest recés és una part del treball professional que faig com a psicòleg clínic, d’acompanyament terapèutic, des de la psicologia conscient a persones, utilitzant els espais de l’Associació sense ànim de lucre Irehom.

Així i tot, no dubtis a demanar qualsevol aclariment necessari o alguna cosa que no se m’hagi acudit o si no he pogut ser suficientment clar amb el que t’he explicat. Gràcies!

Detalls de l’esdeveniment

Dia 1: 17/10/2020

Hora d’inici: 09:30

Hora finalització: 18:30

Lloc: Vall d'Artigues, Casasaies, Irehom

Coordinates: Lat. 41,66936 Long. 1,808808

Indicacions: https://goo.gl/maps/ZpyPZa6pn7WLqgeCA (cal anar per Salelles SEMPRE, no per Castellgalí)

Telèfon: +34 646 13 80 29

Email: info@tornaracasa.com