Una matinal de meditació en moviment a la natura i les barraques. 24 de març

Aquesta és una proposta GRATUÏTA del projecte “Tornar a Casa”.

Una matinal de diumenge per practicar la meditació en moviment al bosc, obrint cercles de compartir relacionat amb aquest viure conscient la vida.
Des de la psicologia i la Consciència.

 

0,00

Disponibilitat: 11 en estoc

GRATUÏT, 24 de març. Diàlegs amb el Bosc, amb tu mateix i mateixa.

Meditació en moviment a la Natura, al bosc de les Barraques recuperades.

 

Una matinal simple per regalar-nos una meditació en moviment mentrestant anem endreçant el bosc practicant l’atenció plena i obrint cercles de compartir relacionat amb aquest viure conscient la vida. És un donar, i un rebre el que farem ja veuràs.

Desitjo que t’engresqui la proposta!!

Seguim i fins ara!!

Oriol
Psicòleg clínic,
des de la“psicologia conscient”
646 138 029

info@tornaracasa.com
www.tornaracasa.com

Amb aquest VÍDEO, CLICA AQUÍ, podràs escoltar quin és el rerefons del que proposo a través del meu treball a través de la psicologia i la Consciència.

“La pantalla mental filtre el present. L’Amor és ara”. Si posem consciència als pensaments i les emocions, ens trobarem directament al Present, on hi ha la pau, el goig i la llibertat, l’Amor.

Detalls de l’esdeveniment

Data d’inici: 24/03/2024

Data finalització: 24/03/2024

Hora d’inici: 09:45 CET

Hora finalització: 13:30 CET

Lloc: Vall d'Artigues

Coordinates: 41°40'11.5"N 1°48'29.7"E

Indicacions: https://goo.gl/maps/ZpyPZa6pn7WLqgeCA

Telèfon: +34 646 13 80 29

Email: info@tornaracasa.com

Anirem dins el bosc de Casasaies, seu del projecte Irehom i on tenim l'espai de les vuit barraques de vinya recuperades.

Estarem tot el matí al bosc, mentrestant anem practicant aquesta meditació en moviment que té la intenció de practicar aquesta atenció plena en allò que farem, endreçar de forma tranquil·la i ben calmada l'espai de bosc sense esforç, no és la finalitat fer, sinó com ho fem.

Estar presents i conscients és la finalitat d'aquesta mirada de la psicologia conscient que et proposo, i amb aquests simples exercicis i les instruccions que et proposaré, t'enduràs una experiència que podràs aplicar en la mesura que decideixis al teu viure.

Veuràs gràficament com la feina feta que faràs i farem conjuntament, tan conscients i presents com puguem, reverteix directament amb tu. Quan deixem el bosc endreçat, apareix el que ja hi havia, la bellesa, però estava com oculta als nostres ulls perquè el "caos" no ho deixava veure ni contemplar.

Cada vegada que endrecem una mica de bosc, ens estem endreçant per dins també i el més bonic, que amb l'aportació que cadascú va fent, estem literalment ajudant a aflorar el Temple natural que cada bosc és.

 • Persones de 11-12 anys fins 150.
 • Persones que no tinguin dificultat per caminar pel bosc i pujar petits marges. Cal desplaçar-se uns deu minuts caminant per uns senders ben bonics fins arribar a la zona de les barraques.
 • És una activitat que majoritàriament la farem en silenci, bo tenir-ho en compte.

 • Malauradament, aquesta proposta no és l’adequada per persones amb mobilitat reduïda i/o que tinguin dificultats per desplaçar-se o caminar pel bosc i per terrenys poc regulars, i/o que tinguin problemes per ajupir-se o aixecar-se des del terra, farem cercles de conversa.
 • Tampoc aquesta proposta és adequada per persones que no puguin sostenir-se emocionalment o mentalment a si mateixes pel seu moment i/o procés terapèutic.

Aquesta podrà canviar segons el que s’esdevingui com sempre procurem.

Un cop arribem al bosc i la zona establerta, hi haurà una introducció curta d'on neix i ve aquesta proposta de Diàlegs i la intenció que hi ha darrere. Seguidament, s'explicarà la proposta que hi ha preparada amb les instruccions necessàries per fer-la que durarà unes dues hores aproximadament. Entremig, d'aquesta meditació en moviment farem una petita parada per poder entre tots i totes comentar com està anant i aprofundir encara més en com seguir-ho fent.
Un cop acabada l'activitat de meditació farem un cercle de compartir cadascú que vulgui, la seva experiència.

 • Roba i calçat còmode per anar pel bosc
 • Aigua per veure
 • Alguna cosa per picar durant matí com algun fruit sec o fruita
 • Menjar per dinar si et quedes

 • Hora de trobada a l'era de Casasaies: 9:30 o 9:45
 • Marxem cap al bosc puntuals: 10h
 • Acabament activitat: 13:30
 • Dinar: 14:00 qui vulgui i es quedi

Un cop acabada l'activitat a les 13:30, qui vulgui ens quedarem a dinar. Cadascú es portarà el seu menjar pensant a compartir-lo una mica amb els altres si així ho sents!

 • Activitat GRATUÏTA, tot i que si sents de fer alguna aportació del nivell que sigui, benvinguda, ajudaràs que el projecte segueixi avançant i sobretot recuperar tot el que s'hi està posant, a les Barraques i a Irehom.

 • Un cop t'apuntis rebràs un document per confirmar la teva plaça i allà hi trobaràs també per descarregar-te tres documents amb indicacions per venir des de tres llocs diferents. Tria el que més s'adapti a tu.
 • Millor (!!) seguir les indicacions que et proporciono perquè els GPS et portaran per camins de terra no massa bons... La majoria s'hi perd!