L'Hora del Despertador -presencial-

Ja et pots apuntar a la pròxima edició de l’Hora del Despertador!

Un viatge de dotze sessions que et conduiran a què et puguis veure i mirar amb els millors ulls, i també al món!
Començarem quan s’ompli grup de 13 persones. (L’idioma serà preferiblement en català)

El curs són dotze sessions, dues cada mes, de tres a quatre hores. Sis mesos.

Preu per sessió: 60€
Total curs: 720€

Reserva la teva plaça clicant a l’enllaç:

60,00

Disponibilitat: 13 en estoc

L’Hora del Despertador -presencial-

Necessitem un temps per poder canviar segons quins hàbits i maneres de funcionar. Però no tant si sabem on hem de posar atenció.

Aquest curs de format grupal és el que més profit t’aportarà si vols fer un treball terapèutic. Serà un recorregut a tots aquells espais en nosaltres que fan que no puguem estar vivint una vida molt més plena i satisfactòria, sense que el patiment aparegui.

Cada quinze dies durant sis mesos, suficients perquè aprenguis tot allò que et proposaré i que, si de debò t’hi poses, veuràs transformar la teva vida d’una manera que potser no pensaves que es podria, de forma simple, clara i des del cor.

És l’hora del Despertador, és l’hora de Tornar a Casa, al cor conscient de la seva inconsciència, quan el patiment truca a la porta.

És hora de Tornar a la verdadera Casa, a nosaltres, al Cor ja conscient del seu desamor.

Content si et vols dedicar aquest curs a tu, n’estic convençut que no et deixarà gens indiferent el que hi viuràs!

Seguim!!

Oriol

Psicòleg clínic,
des de la psicologia i la consciència.

646 138 029

info@tornaracasa.com
www.tornaracasa.com

Uns recursos per si vols aprofundir una mica més abans de decidir-te:

Aquest post directament parlant de l’essència de “L’Hora del Despertador”

“La pantalla mental filtre el present. L’Amor és ara”. Et deixo un vídeo que t’explica literalment la finalitat d’aquest curs. Aprendre a no identificar-se amb el tel de la ment, els pensaments i les emocions, ens condueixen directament al Present, aquí hi trobarem la pau, el goig i la llibertat, l’Amor.

“Ens afecta la falta de presència dels pares a la infància”, Aquí tenim la base de la ferida comuna a la majoria. Acceptar primer, i després alliberar-se si tens les eines necessàries.

 

Benvinguda i/o benvingut si et ressona, i sobretot si decideixes que vols començar a canviar coses a la teva vida o seguir fent-ho ara des d’aquesta mirada si ja t'hi has posat.

El trajecte que farem serà fet sempre a través  de la consciència i la presència estant, tant bé com es pugui mirant les coses des del cor. A través d'aquest adult ja conscient que entén que el que avui li toca viure, ve d'un passat viscut i gravat dins, i, sense saber-ho, ha condicionat de forma directa l’experiència de Viure.

Dotze sessions amb unes persones que cerquen també respostes al que els passa com tu.

L'Hora del despertador és un camí, per fixar la mirada més al present que a la ment i les emocions.
L'Hora del despertador és adonar-se on és Casa, on és aquest Amor que tants i tantes cerquem. Aquesta Casa és dins cadascú/na, quan vas deixant d'identificar-te amb la ment i les emocions que feien emmalaltir fins ara el cos.

L'Hora del Despertador és mirar-se d'una vegada amb bons ulls i començar a ser coherents amb nosaltres i com saber posar límits quan són necessaris.

Entendre simplement que la història viscuda és la que tocava viure i que avui és el millor combustible, per caminar d'una manera completament diferent la vida, sense canviar massa coses normalment.

Que puguis viure des de l’Adult o Adulta que hi ha en tu, des del present conscient, responsable del 50% davant les coses que et passen, amb eines per saber afrontar el que toqui viure d’aquí en endavant, més enllà de l’infant que es queixava i apareixia moltes vegades. Amb la força que et farà deixar la por a un costat i poder veure aquest passat com el millor dels regals, t’ha ajudat a ser qui ets ara.

Fent el treball d’autoconeixement anirà apareixent de forma clara i simple, la calma i la llibertat, amb aquesta alegria interna que ni diem goig, perquè és dins des de néixer. En definitiva, les tres potes de l’Amor!

L'Hora del despertador, serà principalment a Casasaies, seu del projecte Irehom i on es desenvolupen les diferents propostes de Tornar a Casa, a les Barraques i la Natura a sols 9 km de Manresa i amb Montserrat traient el cap a la vall.

Durant les trobades utilitzarem l’exterior, el bosc, com alguna sala que hi ha al mateix lloc.

Ho farem el dia de la setmana que tot el grup li vagi bé.
Seran dotze sessions, cada quinze dies de tres a quatre hores depenent del nombre de persones, de la proposta de cada sessió i el que fem.

L’energia que aportaràs per cada sessió serà de 60€ per tres i quatre hores, amb un total de 720€ el procés sencer.

El preu és per tot el curs, perquè és un viatge que començarem i acabarem junts i juntes.

Gràcies per ser-hi!