Grup d'autoaprenentatge personal i grupal per joves de 16 a 30 anys!

Un viatge de sis sessions amb allò més essencial per aprendre a gestionar-te el teu dia diferent!
Començarem quan s’ompli el grup de 15 persones. (L’idioma serà preferiblement en català)

El curs són sis sessions, dues cada mes, de tres a quatre hores. Tres mesos. Dissabte al matí o tarda.

Preu per sessió: 25€
Total curs: 150€ (fem-ho fàcil perquè ningú es quedi fora!)

Reserva la teva plaça clicant a l’enllaç:

25,00

Disponibilitat: 13 en estoc

Grup d’autoaprenentatge

Ets sents insatisfet/ta amb el que et toca viure diàriament perquè no li saps trobar el sentit?

Tens dificultat per canviar allò que no t’agrada del teu dia-dia amb unes emocions i pensaments que no et deixen massa en pau?

Aquest grup d’autoaprenentatge per a joves, està destinat a què obtinguis les eines necessàries perquè tu mateix o mateixa puguis aprendre una altra manera de fer les coses, i sobretot, entendre d’on ve aquest malestar intern i com deixar de sentir-lo.

Ho farem amb un grup de persones com tu durant sis sessions, un dissabte al matí o tarda cada quinze dies, a la natura sempre que puguem! Conversarem i practicarem eines més que simples per aplicar-les després a casa, un autoaprenentatge acompanyat/da per la resta de grup i per mi.

Sigui quin sigui el teu malestar, t’ho ben asseguro, quan entenguis el sentit i perquè et passa, s’anirà desactivant i desapareixent, així passa a qui ho practica. I fer-ho amb altres persones com tu et farà adonar, que tot i que cadascú ho viu a la seva manera, el fons és el mateix en tothom, ja veuràs!

Com més grans som més coses portem dins la motxilla i més pesa, per això sempre millor començar ben d’hora a veure que hi pot haver dins abans no pesi massa i ens costi caminar!!

Benvingut i benvinguda!!

Oriol
Psicòleg clínic,
des de la psicologia i la consciència.

646 138 029 (whatsapp ideal)
info@tornaracasa.com
www.tornaracasa.com

Uns recursos per si vols aprofundir una mica més abans de decidir-te:

Aquest post parla de l’essència del curs de “L’Hora del Despertador”, que és la mateixa en aquest curs adreçat a gent jove.

“La pantalla mental filtre el present. L’Amor és ara”. Et deixo un vídeo que t’explica literalment la finalitat d’aquest curs. Aprendre a no identificar-se amb el tel de la ment, els pensaments i les emocions, ens condueixen directament al Present, aquí hi trobarem la pau, el goig i la llibertat, l’Amor. I com més joves, més simple és!!
I amb aquest vídeo, t’explico com, sense necessitat de culpables, ja que tothom ho fa el millor que sap, la infància dels dotze en avall, condiciona la vivència del futur adult. “Ens afecta la falta de presència dels pares a la infància”

 

Quan entendràs com funciona aquest caparrot ple de pensaments i amb unes emocions que constantment van apareixent per allà, veuràs que es fa molt més simple gestionar-ho.

Hi ha un perquè darrere el que et passa, i aquest perquè el trobarem entenent que dels dotze en avall vam aprendre a fer les coses tal com els pares ens van ensenyar de les millors maneres, però ara potser a tu no et van tan bé.

Amb sis sessions que ens ocuparà un trimestre, amb els exercicis que donarem i la pràctica que farem junts/es i cadascú a casa, veuràs com n'hi ha més que prou per veure grans resultats, així passa ja veuràs.

Aquest curs d'autoaprenentatge, serà principalment a Casasaies, seu del projecte Irehom i on es desenvolupen les diferents propostes de Tornar a Casa, a les Barraques i la Natura a sols 9 km de Manresa i amb Montserrat traient el cap a la vall.

Durant les trobades utilitzarem l’exterior, el bosc, com alguna sala que hi ha al mateix lloc.

Ho farem el dissabte al matí en principi.
Seran sis sessions, cada quinze dies de tres a quatre hores.

He posat un preu perquè pugui ser assequible a tothom, tot i així, si et ressona i no pots arribar-hi, fes-me un missatge que segur que trobarem la manera de fer un intercanvi, sí?

L’energia que aportaràs per cada sessió serà de 25€ per tres i quatre hores, amb un total de 150€ el procés sencer.

El preu és per tot el curs, perquè és un viatge que començarem i acabarem junts i juntes.

Gràcies per ser-hi!

Pots apuntar-te fent la reserva amb el botó de dalt de tot i la resta ho farem en començar o, si et va millor, d'una altra manera també.